Lygiosiomis su danais sužaidę australai išsaugojo viltis žengti į aštuntfinalį

C grupėje jau šiandien viskas galėjo paaiškėti. Jei Danija ir Prancūzija būtų pasiekusios pergales, jos ir būtų užsitikrinę pirmąsias dvi vietas.

Vis dėlto jau pirmose dienos rungtynėse Australija sumaišė kortas savo varžovams, sužaidė lygiosiomis 1:1 su Danija ir išsaugojo šansus žengti į pasaulio čempionato aštuntfinalį.

Danija rungtynes pradėjo kur kas geriau ir jau septintąją minutę itin stipriu smūgiu savo ekipą į priekį išvedė Christianas Eriksenas.

Vis dėlto 37-ąją minutę po kampinio Yussufas Poulsenas pašokęs į orą kamuolį kliudė ranka, o po VAR peržiūros teisėjas paskyrė 11 m baudinį į Danijos vartus.

Jį puikiai realizavo Mile‘as Jedinakas, po kurio smūgio rezultatas tapo lygus 1:1.

Po pertraukos abi ekipos žaidė atsargiai ir per daug nerizikavo. Nors tiek vieni, tiek kiti turėjo progų pasižymėti, nė vienai ekipai savo šanso išnaudoti nepavyko.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos žaidimas dar labiau lėtėjo, kadangi praleistas įvartis galėjo kainuoti labai daug abejoms ekipoms.

Rungtynių pabaigoje australiai turėjo dvi realias progas 88-ąją minutę, tačiau vienas smūgis buvo altiktas tiesiai į vartininką, o kitas - kiek netikslus ir nesėkmingas, kuris vartininkui sunkumų nesukėlė. 

Danija 1:1 Australija
7‘ [1-0] C. Eriksen
38‘ [1-1] M. Jedinak (11m baudinys)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...