"Lyon" ir "Marseille" iškovojo pergales, "Saint-Etienne" sužaidė lygiosiomis (VIDEO)

Pirmajame sekmadienio "Ligue 1" susitikime "Lyon" futbolininkai namie priėmė pirmenybių autsaiderį "Metz".

Aikštės šeimininkai tris taškus užsitikrino dar neįpusėjus pirmajam kėliniui, tačiau intrigos rungtynėse buvo, nes po dviejų pelnytų įvarčių Bruno Genesio auklėtiniai aikštėje toli gražu nedominavo.

Visgi, iš pradžių Fernando Marcalo, o vėliau Kenny Tete perdavimus išnaudojusio Nabilio Fekiro dublio pakako triumfuoti rezultatu 2-0.

Jis Liono ekipai dabar leidžia pakilti į trečiąją turnyrinės lentelės vietą, nes vakar nesėkmę prieš "Dijon" patyrė "Nantes" klubas.


Truputį vėliau į kovą stojo "Toulouse" bei "Saint-Etienne". Šiame mače abi komandos bendrai susilaukė tiek pat geltonų kortelių, kiek atliko smūgių į vartų plotą.

 Tiesa, nors rungtynės baigėsi be įvarčių, "Saint-Etienne" krašto puolėjas Romainas Hamouma iš tiesų neišnaudojo net dviejų progų. 12-ąją minutę prancūzas nepasižymėjo išbėgęs vienas prieš varžovų vartininką, o antrajame kėlinyje jo smūgį 18-metis Albanas Lafontas taip pat atlaikė. 

Christophe'o Galtier auklėtiniai po iškovoto taško toliau užima šeštąją vietą, kuomet "Toulouse" žengia dešimtas.


Galiausiai, vėlai vakare "Lille" futbolininkai namie žaidė prieš "Marseille". Aikštėje visų rungtynių metu virė atkakli kova, bet galutinis jų likimas iš tiesų išsisprendė pačioje mačo pradžioje, kai įvartį pelnė Morganas Sansonas.

Tai nutiko šeštąją minutę ir buvo vienintelis uostamiesčio futbolininkų smūgis į vartų plotą. Visgi, aikštės šeimininkai rezultato išlyginti nesugebėjo netgi demonstruodami žymiai geresnę statistiką bei leido varžovams išsivežti tris taškus.

Pastarieji dabar pakilo į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą, kuomet "Lille" išlieka iškritimo zonoje.

Rezultatai:

"Lyon" 2 - 0 "Metz"
[1-0] 6' Nabil Fekir
[2-0] 20' Nabil Fekir

"Toulouse" 0 - 0 "Saint-Etienne"

"Lille" 0 - 1 "Marseille"
[0-1] 6' Morgan Sanson

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...