"Lyon" klube blizgantis M. Diazas: "Sugrįžimas į "Real"? Kodėl ne"

Madrido "Real" strategas Zinedine'as Zidane'as greičiausiai dabar gailisi, kad praėjusią vasarą leido komandą palikti dviem puolėjams - Alvaro Moratai ir Mariano Diazui.

Kol Karimas Benzema demonstruoja itin prastą sportinę formą, abu minėti futbolininkai jau perkopė 10 įvarčių ribą kitose šalies pirmenybėse.

Praėjusį sezoną trečiu komandos puolėju "Real" gretose buvęs 24-erių metų M. Diazas duodamas interviu "Marca" dienraščiui pripažino, kad "Lyon" ekipoje jis yra labai laimingas, tačiau jo svajonė visada bus dar kartą apsivilkti "Real" marškinėlius.

"Išvykti nebuvo sunku, nes apie tai žinojau jau sezono metu. "Lyon" pasiūlė kontraktą, kurio tiesiog negalėjo atmesti, ypač po to, kai komandą paliko Lacazette'as.

Zidane'as buvo vienas iš tų žmonių, kuris man patarė pasirinkti šią komandą. Žinojau, kad priimu gerą sprendimą ir dabar esu labai laimingas rungtyniaudamas šiame klube",- pasakojo M. Diazas.

Galiausiai puolėjas sulaukė ir klausimo apie tai, ar yra kokia nors galimybė, jog jis sugrįš į Madridą: "Tai tikrai nepriklauso nuo manęs, tačiau jeigu tokia galimybė atsirastų kodėl gi ne?

Vieną dieną sugrįžti į "Real" būtų svajonės išsipildymas. Tačiau kaip ir sakiau, dabar mano visas dėmesys yra sutelktas į "Lyon" komanda."

M. Diazas šį sezoną Prancūzijoje per per 19 rungtynių ir pelnęs 13 įvarčių.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/XlNOWeY6zhs" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>