"Lyon" prezidentas: S. Umtiti persikels į "Barceloną"

"Lyon" prezidentas Jeanas-Michelis Aulas patvirtino, kad 22-ejų metų gynėjas Samuelis Umtiti kitą sezoną rungtyniaus Ispanijos čempionų gretose.

Perspektyvus gynėjas su "Barcelona" yra siejamas jau ne vieną mėnesį. Teigiama, kad katalonai už futbolininką "Lyon" klubui sumokės apie 30 milijonų eurų. 

Šiuo metu gynėjas kartu su Prancūzijos rinktine kaunasi Europos čempionate. Pasak J-M. Aulo, paskutiniai taškai dėl S. Umtiti ateities bus sudėti būtent po šių pirmenybių. 

"Mes jaučiame, kad su juo teks atsisveikinti. Samuelis Umtiti turi pasiekęs išankstinį susitarimą su "Barcelona", - nurodė "Lyon" prezidentas.

"Mes jam pažadėjome, kad leisime pasirinkti tą klubą, kurio jis pats norės. Taip pat nutiko ir 2009 metais su Karimu Benzema, kuriam leidome be jokių kliūčių prisijungti prie Madrido "Real".

Šiuo metu Umtiti yra Prancūzijos rinktinėje ir visas jo dėmesys yra sutelktas ketvirtfinalio rungtynėms su Islandija. Vis dėlto jei trys šalys pasieks susitarimą, labai realu, kad su juo atsisveikinsime", - sakė prezidentas.