M. Allegri: lygiosios tikrai nėra blogas rezultatas

Turino "Juventus" komanda susilaukė nemažai kritikos Italijoje po to, kai prieš Londono "Tottenham" išvaistė dviejų įvarčių pranašumą.

Vakar įvykusioje pirmoje UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovoje "Juventus" sužaidė lygiosiomis 2-2 su varžovais iš Londono. Po Gonzalo Higuaino dublio "senoji senjora" turėjo dviejų įvarčių pranašumą, o tas pats argentinietis pirmojo kėlinio pabaigoje galėjo pasiekti ir dar vieną įvartį, tačiau nepasižymėjo nuo 11 metrų žymos.

Massimiliano Allegri nesuprato, kodėl "Juventus" sulaukė tokios gausios kritikos bangos. Stratego teigimu, iš jų neturėtų tikėtis pergalių kiekvienose rungtynėse rezultatutu 3-0, o jų šansai patekti į ketvirtfinalį vis dar yra pakankamai geri.

"Visų pirma, "Juventus" žaidžia Čempionų lygoje, tačiau mes nesame favoritai jos laimėti. Beveik neįmanoma kiekvieną sezoną pasiekti finalą, visi puikiai tai supranta", - sakė M. Allegri.

"Turime puikų sezoną, o žaidėjai puikiai atlieka savo darbą. Esu laimingas dėl to ką darome, tačiau suprantu, kad yra kur patobulėti. Mes vis dar turime gerus šansus patekti tolyn.

Tik noriu pasakyti, kad žmonės neturėtų tikėtis, jog mes imsime ir laimėsi aštuntfinalyje rezultatu 3-0. Tai tikėtis yra šiek tiek naivoka, kai supranti, kokio pajėgumo komandos yra Čempionų lygoje. Nesutinku su žmonėmis, kurie sako, jog lygiosios 2-2 su "Tottenham" mums kelia depresiją prieš atsakomąsias rungtynes", - užbaigė strategas.

Lemiama akistata "Wembley" stadione įvyks kovo 7-ąją dieną. "Juventus" ekipai reikės pasiekti pergalę arba sužaisti lygiosiomis didesniu skirtumu nei 1-1.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...