M. Allegri: "Napoli" yra favoritai laimėti "Serie A" pirmenybes

Vyriausiasis Turino "Juventus" treneris Massimiliano Allegri Italijoje sulaukė tokios konkurencijos, kokios dar neturėjo pradėjęs treniruoti "senąją senjorą".

Po 14 turus "Juventus" ne tik, kad nėra pirmoje pozicijoje, bet ir turi tenkintis trečiąją vieta - kol kas už juos sėkmingiau žygiuoja "Napoli" ir Milano "Inter".

Penktadienį M. Allegri vadovaujamos ekipos išvykoje būtent ir lauks dvikova su dabartiniais "Serie A" lyderiais, kurie prieš "Juve" turėjo įgiję keturių taškų pranašumą.

"Negali pasakyti, kad mes darome kažką negerai šį sezoną - jei gerai pamenu mes praėjusį sezoną turėjome mažiau taškų nei dabar tokiu pačiu laiku. Nesame pirmoje pozicijoje, nes "Napoli" daro stebuklingus dalykus. Iškovoti 12 pergalių ir nei karto nepralaimėti - nemanau, kad tai galime dažnai pamatyti Italijos pirmenybėse", - sakė M. Allegri.

"Rytoj susitikime su komanda, kuri dabar yra padėties šeimininkė. Taip pat dėl titulo dar kovojo "Inter" ir "Roma". Šį sezoną čempionatas bus kaip niekada konkurencingas, nes turėsime 4-5 komandas kovosiančias dėl titulo.

"Napoli" diktuoja neįtikėtinas sąlygas šiose lenktynėse ir pelnytai yra favoritai jas laimėti", - pridūrė strategas.