M. Allegri tikisi reikalus dėl "Scudetto" išspręsti jau rytoj

Turino "Juventus" treneris Massimiliano Allegri ragina savo auklėtinius jau rytoj užbaigti kovą dėl "Scudetto".

Tam, jog iškovotų jau šeštąjį čempionų titulą iš eilės, "bianconeri" praėjusią savaitę prieš "Roma" klubą turėjo pelnyti bent tašką, tačiau sostinės futbolininkai dar bando kabintis už šiaudo ir šventė pergalę rezultatu 3-1.

Dabar dar vienos "Roma" pergalės atveju "Juvė" prieš Crotone" taip pat privalės laimėti, nes likus dviems turams nuo antrosios vietos juos skiria tik keturi taškai.

"Mes privalome laimėti "Scudetto" rytoj", - kalbėjo Allegri. "Coppa" finalą palikome su neįtikėtinu rezultatu, nes niekas dar nėra laimėjęs trijų iš eilės, o tai mums suteikė didelės stiprybės judėti į priekį."

"Komanda turėjo dvi geras treniruotes. Pamatysime puikų pasirodymą ir tai bus tas pasirodymas, kuris laimės "Scudetto".

"Crotone" sukrapštė 17 taškų per paskutinius septynis savo mačus bei, manau, 10 taškų per pastarąsias ketverias rungtynes išvykoje, jie praleido labai mažai įvarčių ir yra labai pavojingi kontratakose."

"Ekipa turi žaisti ramiai, bet taip pat su tokiu atsidavimu, kurį matėme po pralaimėjimo "Roma". Pasakiau vaikinams, jog mums jau bloga matyti vienas kitą prieš akis, taigi, laimėkime "Scudetto" bei pasiimkime šiek tiek laisvo laiko."

Po iškovotos šalies taurės, "Serie A" titulas būtų antroji išsvajotojo Treble sudedamoji dalis. "Juventus" dar taip pat laukia UEFA Čempionų lygos finalas prieš Madrido "Real".