M. Allegri užstojo G. Buffoną: tai buvo žmogiška reakcija

Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomosios rungtynės tarp Madrido „Real“ ir Turino „Juventus“ pasibaigė itin didele vieša diskusija.

Į „Juventus“ vartus per pridėtą teisėjo laiką buvo paskirtas 11m baudinys, o po kelių akimirkų už kalbas raudonos kortelės sulaukė ir Italijos ekipos vartininkas Gianluigi Buffonas.

Vis dėlto „Juventus“ strategas M. Allegri ant savo vartininko nepyksta ir visiškai supranta jo susierzinimą.

„Ten buvo per daug neaiškumo ir štai aks įvyko. Gigi aštriai sureagavo, bet tai yra supratama.

Nežinau ar tai bus Gigi paskutinės Čempionų lygos rungtynės, bet buvo likę trys sekundės ir mes buvome arti istorinio rezultato. Tai tiesiog išslydo pro mūsų pirštus.

Tai buvo žmogiška reakcija ir manau, kad jis turėjo būti suprastas. Tuo metu buvo labai daug nesusipratimų, o teisėjas išsitraukė raudoną kortelę. Niekada nekalbu apie pavienius epizodus.

Baudinys... Teisėjas tai pamatė ir davė baudinį. Nėra ką daugiau ir bepasakyti. Mūsų pusėje yra labai daug gailesčio. Komanda žaidė labai gerai, Turine taip pat 60 minučių atrodėme gerai.

Čia nėra VAR, todėl pralaimėjome. Nėra ką ir pasakyti. Tai yra UEFA problema. Visada sakiau, kad VAR yra labai svarbus įrankis svarbių sprendimų metu. Bet čia nebuvo VAR ir mes turime su tuo susitaikyti“, - teigė M. Allegri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...