M. Asensio gali užfiksuoti išskirtinį pasiekimą futbolo istorijoje (VIDEO)

Nėra jokių abejonių - Madrido "Real" turi šiuo metu vieną geriausių planetos jaunųjų futbolininkų Marco Asensio.

21-erių metų futbolininkas, 2015 metais "Real" klubui kainavęs vos 3,5 milijonus eurų, pagrindinėje komandoje rungtyniauja nuo praėjusio sezono ir yra arti to, kad taptų tvirtu startinės sudėties žaidėju.

Ispanijos futbolo talentas apie save dar kartą priminė vakar įvykusiame Ispanijos Supertaurės mače prieš "Barcelona". M. Asensio 90-ąją minutę pasiekė įspūdingą individualų įvartį ir užtikrino savo komandai pergalę rezultatu 3-1.

M. Asensio tai buvo debiutinės rungtynės Ispanijos Supertaurėje. Krašto puolėjas nesustoja stebinti - pelnė įvartį savo debiutinėse rungtynėse jau penkiose turnyruose iš eilės, kuriuose žaidė "Real".

Praėjusį sezoną ispanas pelnė įvarčius debiutuodamas UEFA Supertaurės, "La Liga", Karaliaus taurės ir UEFA Čempionų lygos turnyruose, o vakar į savo pasiekimų knygą įrašė ir Ispanijos Supertaurę.

M. Asensio iki išskirtinio pasiekimo trūksta vos vieno turnyro - FIFA pasaulio klubų taurės. Praėjusiais metais "baltieji" žaidė šiame turnyre, tačiau krašto puolėjas tada nesulaukė progos žengti į aikštę.

Kaip žinia, "Real" šiais metais bandys apginti FIFA pasaulio klubų taurę ir sėkmės atveju M. Asensio gali tapti pirmuoju žaidėju futbolo istorijoje, pelniusiu įvartį savo debiutinėse rungtynėse visuose įmanomuose turnyruose su klubu.

Ispanijos futbolo ateitis praėjusį sezoną Madride pasiekė 10 įvarčių.