M. Batshuayi: "Chelsea" gretose buvo sunku, bet dabar savimi pasitikiu

Michy Batshuayi džiaugiasi atsikratęs Londono "Chelsea" gretose jį persekiojusių problemų ir iš naujo atsiskleidęs Dortmundo "Borussia" komandoje.

Belgijos rinktinės narį "aristokratai" įsigijo po puikių metų atstovaujant Lježo "Standard" bei "Marseille", tačiau Anglijos sostinėje jis tebuvo Diego Costos ir Alvaro Moratos dubleris.

Nors 24-erių metų snaiperis šį sezoną jau buvo pelnęs 10 įvarčių, "Chelsea" nusprendė įsigyti Olivier Giroud. Būtent todėl Batshuayi buvo išnuomotas vokiečiams.

"Chelsea" gretose lengva buvo ne visada. Dabar rungtyniauju labai pasitikėdamas savimi", - po UEFA Europos lygoje įmušto dublio į "Atalanta" vartus belgas pasakojo "Sporza".

"Su tokia situacija, kai sėdi ant suolo, įmuši įvartį ir vėl grįžti ant suolo, puolėjui susitaikyti yra ganėtinai sunku."

Batshuayi savo karjerą su BvB marškinėliais pradėjo per tris mačus iš viso pasižymėdamas penkiskart, tačiau taip pat pridūrė nesantis tikras, ar treneris Antonio Conte jį vis dar mato savo planuose. Taip yra nepaisant to, jog į jo nuomos sutartį nėra įtraukta galimybė jį išpirkti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...