M. Čepas ir M. Marusičius: „Pergalės norėjome ir ja tikėjome“

Po pergalės 2:1 (2:0) prieš Utenos „Utenį“ ir užsitikrintos šeštos vietos „Jonavos“ vyr. treneris Mindaugas Čepas bei puikiai šiam mače sužaidęs puolėjas Maksimas Marusičius džiaugėsi komandos žaidimu ir pateikimu į paskutinį A lygos ratą.

„Išvykoje pasiekta kovinga pergalė prieš komandą, kuri tikrai žaidžia kokybišką futbolą, mėgsta kontroliuoti kamuolį ir aštriai atakuoti. Puikiai pasiruošėme šioms rungtynėms, žinojome, kur važiuojame ir kas mūsų lauks. Noriu dar kartą pasveikinti savo vyrus su pergale. Jeigu taip toliau dirbsime treniruotėse – mūsų lauks dar ne viena pergalė šiame sezone. Žinojome, kad varžovai gausiomis pajėgomis eina į kitą aikštės pusę ir „aukštai“ ginasi, tą išnaudojame. Po pirmo kėlinio rūbinėje kalbėjome, kad nereikia užsidaryti savo baudos aikštelėje ir tarėmės toliau agresyviai gintis bei aštriai atakuoti. Galėjome pasiekti ir daugiau įvarčių, bet progų turėjo ir „Utenis“. Šį kartą sėkmė šypsojosi mums“, – po rungtynių kalbėjo M. Čepas.

Po pertraukos pasižymėjęs bei rezultatyvų perdavimą Tomui Salamanavičiui atlikęs M. Marusičius sakė, kad ketvirtas taiklus jo smūgis šiame sezone jam daug reiškia. „Kova buvo sunki, abi ekipos kovojo dėl pergalės. Aikštė buvo permirkusi, sunki, oras taip pat nepadėjo. Norėjome laimėti ir labai džiaugiuosi, kad mums tai pavyko. Tai jau ketvirtas mūsų nepralaimėtas susitikimas. Visa komanda, treneriai pergalės labai norėjo, visi iki vieno stengėsi. Tai matosi ir rezultate. Turėjau keletą progų. Tada, po Klaudijaus Upsto puikaus perdavimo, privalėjau pasižymėti vienu lietimu, bet, deja, nepavyko. Tada uždirbau 11 m. baudinį, kurį pavyko realizuoti. Prieš mušdamas kamuolį buvau visiškas ramus, tikslas buvo tik vienas – išvesti komandą į priekį.

Antrame kėlinyje saugojome rezultatą, bet ir norėjome dar įmušti, todėl ėjome į kontratakas.  Įvarčiu labai džiaugiuosi. Kiekvienose rungtynėse noriu pasižymėti, bet ne visada pavyksta. Šiandien tai pat ne visus šansus pavyko paversti įvarčiais, bet esu patenkintas realizuotu baudiniu“, – sakė puolėjas iš Ukrainos.

Antradienį (spalio 17 d.) „Jonava“ namuose sužais atidėtas XXIII turo rungtynes su Marijampolės „Sūduva“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...