M. Fellaini įvartis rungtynių pabaigoje pratęsė "Arsenal" agoniją "Old Trafford" stadione (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje sekmadienį vakare sužaistos priešpaskutinės 36-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione ginklus tarpusavyje surėmė "Manchester United" su Londono "Arsenal". Arsene'o Wengero atsisveikinimas su "Man Utd" lygoje nebuvo sėkmingiausias - "raudonieji velniai" pačioje susitikimo pabaigoje rezultatu 2-1 palaužė "kanonierius".

A. Wengeras nežaidė stipriausia sudėtimi - startinėje sudėtyje buvo trys akademijos žaidėjai, todėl tai leido dominuoti "Man Utd" nuo pat rungtynių pradžios.

16-ąją minutę krito pirmasis įvartis. Alexis Sanchezas buvo arti įvarčio į savo buvusios komandos vartus - jo smūgiuotas kamuolys pataikė į virpstą, tačiau laiku ir vietoje buvęs Paulis Pogba pataisė čiliečio smūgį ir išvedė šeimininkus į priekį.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką daugiau įvarčių žiūrovai taip ir neišvydo. Antrasis kėlinys klostėsi gana panašiai, tačiau jo pradžioje "Man Utd" buvo priversti traukti kamuolį iš savo vartų.

51-ąją minutę Henrikas Mkhitaryanas surengė reidą ir iš maždaug 18 metrų tiksliu smūgiu pažeme nuginklavo Davidą De Gea. Armėnas savo reputacija nerizikavo ir nešventė įvarčio.

Po praleisto įvarčio "Man Utd" aktyvino savo puolimo pajėgas varžovų aikštės pusėje. Šeimininkams vienu metu priklausė net 75 procentai kamuolio kontrolės.

Kai jau atrodė, kad "Arsenal" bus pajėgus išsikovoti tašką, per pridėtą teisėjo laiką Maroune'as Fellaini nuliūdino svečius. Belgo smūgis galva atnešė antrąją pergalę iš eilės "Man Utd" ekipai.

"Arsenal" komandai tai buvo aštuntoji nesėkmė "Old Trafford" stadione per paskutinius 12 metų. 

Rezultatas:

"Man Utd" 2 - 1 "Arsenal"
16' [1 - 0] P. Pogba
51' [1 - 1] H. Mkhitaryan
90+1' [2 - 1] M. Fellaini

Turnyrinė lentelė: