M. Hummelsas: PČ galime susitvarkyti ir be Neuerio su Boatengu

Manuelis Neueris bei Jerome'as Boatengas stengiasi kuo greičiau atsigauti, kad galėtų vykti į pasaulio čempionatą, bet jų komandos draugas Matsas Hummelsas mano, jog Vokietijos rinktinė yra stipri ir be jų.

Miuncheno "Bayern" vartininkas dėl lūžusios pėdos nerungtyniavo dar nuo rugsėjo mėnesio, o vidurio gynėjo pozicijoje žaidžiantis jo kolega susižeidė balandį vykusioje UEFA Čempionų lygos akistatoje su Madrido "Real".

Nors Neueris jau treniruojasi pilna jėga, jis bilieto į Rusiją dar nėra užsitikrinęs. Tuo tarpu Boatengas treniruočių stovykloje tebedirba individualiai.

"Abu žaidėjai yra nuostabūs, potencialiai patys geriausi", - kalbėjo Hummelsas.

"Neturėti jų aikštėje yra blogai. Visgi, tai tuo pat metu leidžia pasitempti bei užimti šią rolę kitiems žaidėjams. Tiesa, jie dar turi potencialo žaisti turnyre."

Manoma, kad Neuerio vietą tarp vartų virpstų bet kokiu atveju užims "Barcelona" narys Marcas-Andre ter Stegenas, kuomet į porą Hummelsui veikiausiai stotų Antonio Rudigeris iš Londono "Chelsea". Vis dėlto, pats "Bayern" gynėjas spėlioti atsisako.

"Sudėtyje yra daug žaidėjų, galinčių pasitempti bei užpildyti šias spragas", - pridūrė Hummelsas.

"Šansą gaus bet kas, kas atitinkamu momentu demonstruos geriausią formą ir geriausią žaidimą. Nieko daugiau pasakyti negaliu."

Prieš ketverius metus stipriausiais tapę vokiečiai be jokios abejonės bus laikomi vienais favoritų ir šiemet.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...