M. Icardi "hat-trickas" atnešė "Inter" pergalę Milano derbyje (VIDEO)

Sekmadienį Italijos "Serie A" pirmenybėse įvyko septynerios 8-ojo turo rungtynės.

"San Siro" stadione susigrūmė du Milano klubai - "Inter" ir "Milan". Penkių įvarčių trileryje, kuris pasibaigė Mauro Icardi "hat-tricku", pergalę pačioje susitikimo pabaigoje pasiekė "Inter" futbolininkai.

Nuo pat pirmųjų rungtynių minučių užtikrinčiau su kamuoliu atrodė "Inter". Luciano Spalletti auklėtiniai kūrė pavojingesnes progas nei jų varžovai ir pirmojo kėlinio viduryje įgijo pranašumą.

28-ąją minutę po puikaus Antonio Candreva perdavimo Mauro Icardi pasiekė pirmąjį šių rungtynių įvartį.

Antrajame kėlinyje "Milan" ekipai kur kas geriau sekėsi žaisti su kamuoliu ir "Inter" visą kėlinio pradžią buvo užspaustas prie savo vartų. Tuo netruko pasinaudoti "rossoneri" - 56-ąją minutę Suso puikiu smūgiu nuginklavo varžovų vartininką.

Tačiau "Inter" nesutriko ir jau po septynių minučių atsakė įvarčiu - 63-ąją minutę Mauro Icardi, gavęs kamuolį iš Ivano Perišičiaus, akrobatiniu būdu vėl išvedė šeimininkus į priekį.

Ties tuo rungtynės nesibaigė - nors ir "Inter" po šio įvarčio dar turėjo progų, tačiau 81-ąją minutę rezultatas vėl tapo lygus - visiškai be priežiūros paliktas Giacomo Bonaventura privertė traukti kamuolį iš savo vartų tinklo Samirą Handanovičių.

Likusios rungtynių minutės bėgo ir toliau aktyviu abiejų komandų žaidimu. Kiek labiau lygų rezultatą saugojo "Milan" futbolininkai, tačioje 90-ąją minutę už tai buvo nubausti.

Ricardo Rodriguezas po kampinio visiškai bereikalingoje vietoje pargriovė varžovą ir už tai buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį sėkmingai realizavo ir rungtynių didvyriu tapo M. Icardi.

"Inter" po pergalės į trečiąją poziciją nustūmė Turino "Juventus" ir nuo lyderių "Napoli" išlaiko dviejų taškų atsilikimą. "Milan" komandai tai buvo jau trečioji nesėkmė iš eilės.

Anksčiau įvykusios rungtynės baigėsi "Fiorentina", "Bologna", "Genoa" ir "Sampdoria" pergalėmis bei dar dvejomis lygiosiomis.

Rezultatai:

"Inter" 3 - 2 "Milan"
28' [1 - 0] M. Icardi
56' [1 - 1] Suso
63' [2 - 1] M. Icardi
81' [2 - 2] G. Bonaventura
90' [3 - 2] M. Icardi (11 m. baudinys)

"Fiorentina" 2 - 1 "Undinese"

 

"Bologna" 2 - 1 "Spal"

 

"Cagliari" 2 - 3 "Genoa"

 

"Crotone" 2 - 2 "Torino"

 

"Sampdoria" 3 - 1 "Atalanta"

 

"Sassuolo" 0 - 0 "Chievo"

 

Turnyrinė lentelė: