M. Icardi jau žino, kad vasarą persikels į Madrido "Real"?

Mauro Icardi pavardė pastaruoju metu yra siejama tik su vienu klubu - Madrido "Real".

24-erių metų Milano "Inter" puolėjas buvo minimas tarp pagrindinių kandidatų, kurie šią žiemą sustiprins "Real", tačiau Zinedine'as Zidane'as nenorėjo naujų vėjų komandoje - prancūzas aiškiai nurodė, kad žiemos žaidėjų perėjimų lange veiksmų neatliks.

Tačiau spauda užsimina, kad M. Icardi tikrai neliks pamirštas UEFA Čempionų lygos nugalėtojų. Argentinoje gerai žinomas žurnalistas paskelbė informaciją, kad tiek M. Icardi, tiek "Real" jau žino, kad vasarą pasirašys sutartį.

"Mano šaltiniai atskleidžia, kad Mauro Icardi "Real" klube žais po pasaulio čempionato. Jis su "Real" pasirašys sutartį iškart po pirmenybių. Susitarimas jau yra pasiektas, o kontrakto detalės yra žinomos abejoms pusėms", - savo Twitter paskyroje rašė Martinas Libermanas.

Kalbos apie M. Icardi persikėlimą į "Real" nėra laužtos iš piršto - apie tai užsiminė ir Argentinos rinktinės treneris Jorge Sampaoli: "Icardi yra arti išvykimo į Madrido komandą. Jie jį stebėjo ir gundė jau ilgą laiką."

Žinant dabartines transferų kainas, Ispanijos čempionai M. Icardi turėtų įsigyti už gana patrauklią sumą - ji neturėtų siekti daugiau nei 110 mln. eurų.

"Inter" komandoje nuo 2013 metų rungtyniaujantis ir kapitono raištį vilkintis M. Icardi iš viso šiame klube jau spėjo sužaisti 170 rungtynių ir pelnyti 96 įvarčius.

Argentiniečio žaidimo epizodai Italijoje: