M. Ozilas: mano ateitis "Arsenal" klube nepriklauso tik nuo A. Wengero

Pastaruosius kelis mėnesius savo žaidimo nerandantis Mesutas Ozilas neigia pranešimus, kad Londono "Arsenal" klube liks tik tuo atveju, jei komandai ir toliau vadovaus Arsene'as Wengeras.

28-erių metų saugas anksčiau yra atskleidęs, kad pagrindinė jo atvykimo į "Arsenal" priežastis buvo A. Wengeras, todėl jis "kanonierių" gretose nori dirbti tik su prancūzu.

Žinant A. Wengero karjerą, sunku būtų įsivaizduoti, kad strategas taip lengvai paliks "Arsenal", tačiau po itin prastų rezultatų šį sezoną tikimasi, kad prancūzo karjera Šiaurės Londono klube galiausiai baigsis.

M. Ozilas taip pat yra siejamas su išvykimu, tačiau savo naujausiame interviu vokietis atskleidė, kad derybos dėl naujo kontrakto vis dar yra atviros, o A. Wengeras nėra lemiamas faktorius derybose.

"Viskas yra atvira", - paprašytas pakomentuoti derybas dėl naujo kontrakto atsakė M. Ozilas. - Dabar aš tiesiog esu sutelkęs dėmesį į šį sezoną".

"Visi žino, kad Wengeras buvo viena iš priežasčių, kodėl atvykau į "Arsenal". Tačiau aš puikiai žinau, kaip greitai viskas keičiasi futbole ir tokių dalykų suplanuoti negali.

Todėl būtų neteisinga sakyti, kad mano ateitis šiame klube priklauso tik nuo trenerio", - geras žinias "kanonierių" aistruoliams pranešė Vokietijos rinktinės saugas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...