M. Ozilas: mano ateitis "Arsenal" klube priklauso nuo A. Wengero

Pastarąsias dvi savaites dėl virusinės ligos nerungtyniaujantis Mesutas Ozilas pareiškė, kad jo ateitis Londono "Arsenal" klube priklauso nuo vyriausiojo komandos trenerio Arsene'o Wengero.

28-erių metų atakuojantis saugas sutiktų pasirašyti naują kontraktą su "Arsenal" tuo atveju, jei būtų užtikrintas, kad komandai ir toliau diriguos A. Wengeras.

Žiniasklaidoje vis dažniau kalbama, kad šis sezonas A. Wengerui bus lemtingas. Jei iškovoti svarbaus titulo nepavyks, su strategu bus atsisveikinta. Spaudoje jau aptarinėjamas ir galimos kandidatūros į "Arsenal" trenerio vietą, tai - Massimiliano Allegri, Eddie Howe'as ir Rogeris Schmidtas.

M. Ozilas Vokietijos spaudai pasakojo: "Esu labai laimingas "Arsenal" komandoje. Klubas jau žino, kad aš sutikčiau pasirašyti naują kontraktą. Sirgaliai manęs čia nori."

"Klubas puikiai žino, kad prie mano buvimo čia labiausiai prisidėjo Arsene'as Wengeras. Jis yra tas žmogus, kuris mane čia prisiviliojo ir kuriuo aš labai pasitikiu", - apie puikius santykius ir norą tęsti darbą su A. Wengeru užsiminė M. Ozilas.

Vokietijos rinktinės saugo dabartinis kontraktas su "Arsenal" galioja iki 2018 metų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...