M. Ozilas: sugrįžimas į "Real"? Galbūt vieną dieną

Vienas įtakingiausių Ispanijos dienraščių "Marca" pasikalbėjo su Londono "Arsenal" saugu Mesutu Ozilu, kuris yra siejamas su sugrįžimu į Madrido "Real".

M. Ozilas 2013 metais paliko Ispanijos sostinę ir šiuo metu rungtyniauja "kanonierių" gretose. M. Ozilas tvirtina, kad Šiaurės Londone jaučiasi puikiai, tačiau galimybės sugrįžti į "baltųjų" ekipa neatmeta.

"'Esu labai laimingas "Arsenal" klube, o sirgaliai man taip pat yra malonūs. Jaučiuosi gerai rungtyniaudamas čia, tačiau futbole niekada negali žinoti, kas atsitiks ateityje", - apie šansus sugrįžti į "Real" prakalbo M. Ozilas.

"Zidane'as visada buvo mano idealas. Dabar jis diriguoja šiai komandai ir tai daro labai sėkmingai. Jis laimėjo Čempionų lygą jau pirmajame savo sezone. Visada kalbėdavau su juo ir žinau, kad jis yra geras žmogus. Linkiu jam viso ko geriausio.

Vis dar jaučiu ryšį su šiuo klubu. Kai stebiu jų rungtynes džiaugiuosi dėl pergalių bei esu šiek tiek nusivylęs, kai pralaimi. Pasiilgstu ispaniškos saulės. Taip pat klubo ir jame esančių žmonių. Tikrai nenoriu pasakyti, kad nesu patenkintas "Arsenal", tačiau ateityje gali nutikti bet kas", - pridūrė M. Ozilas, kuris savo simpatijas šeštadienį įvykstančiama "El Clasico" atiduos buvusiam klubui.

M. Ozilo sutartis su "Arsenal" baigiasi 2018 metais.