M. Papšys: "Kai laimi, gali sau leisti linksmesnę muziką"

Klaipėdos „Atlantas“ ketvirtą kartą šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone įveikė Kauno „Stumbrą“ ir sugrįžo į pirmąjį trejetą.

Po mačo atlantiečių treneris Konstantinas Sarsanija kalbėjo apie aikštės kokybę ir apie kovingąjį varžovą, iš kurio šiais metais pavyko atimti visus dvylika taškų.

„Sunkios rungtynės. Laimėjome 2:0, bet varžovų komanda gera, stengėsi, kovojo, todėl jei išnaudotume momentus, kuriuos turėjome pirmame kėlinyje, būtų lengviau. Sunkus mačas iki pat antro įmušto įvarčio. Varžovas, reikia pripažinti, vertas pagarbos.

Laimėjome ketverias rungtynes, bet su „Stumbru“ nebuvo nė vieno lengvo mačo. Kovinga komanda, turinti ir jaunų, ir patyrusių žaidėjų, galinti laimėti prieš bet kurį varžovą. Jie beveik iš visų atėmė taškus, todėl mums kai kur pasisekė, bet mes patys to nusipelnėme, jog su „Stumbru“ nepraradome taškų“, – teigė specialistas iš Rusijos.

K. Sarsanija taip liko patenkintas tiek Roko Gedmino, tiek kitų futbolininkų žaidimu: „Taip, kaip Gedminas yra pasiruošęs, jis sužaidė neblogai. Kol kas jam 90 minučių per daug, jis atsigauna po traumos, todėl gaudo žaidybinį ritmą. Visi vaikinai stengėsi. Gerai sureagavome po pralaimėjimo „Trakams“. Mums liko ne tiek daug rungtynių ir kiekvienas turime žaisti maksimaliai.“

Pirmo rezultatyvaus perdavimo autorius Marius Papšys antrino treneriui, jog dvikova Kaune buvo ne iš lengvųjų: „1:0 – čia dar ne rezultatas, jie irgi stengėsi. Taip nebuvo, kad laimėjome 2:0 ir išėjome. Tikrai buvo sunku. Svarbiausia mums reikia apsiginti, o anksčiau ar vėliau įmušime. Progų mes turime, bet nesisekė realizuoti. Šiandien įmušėme. Manau, šiandien labiau norėjome laimėti, laimėjome daugiau dvikovų. Treneris prieš rungtynes pasakė, kad jie irgi mėgsta dvikovas.“

Po pergalės „Atlanto“ rūbinėje buvo girdima smagi muzika, o saugas tikisi, kad ateityje ja pavyks mėgautis dažniau.

„Kai laimi, gali sau leisti linksmesnę muziką, kai nelaimi – to negali. Tikėkimės dažniau laimėsime ir visada bus tokia muzika“, – kalbėjo M. Papšys.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...