M. Pochettino: galbūt "Borussia" ir nerodo geriausių rezultatų, bet jie žaidžia gerą futbolą

Londono "Tottenham" vyriausiasis komandos treneris Mauricio Pochettino prieš vieną iš paskutiniųjų UEFA Čempionų lygos grupių etapo dvikovų kalbėjo apie Dortmundo "Borussia" ekipos pajėgumą.

"Spurs" demonstruoja puikius rezultatus šiame Čempionų lygos sezone - grupėje jie dar nepralaimėjo, o po pergalės prieš Madrido ''Real" jau ir užsitikrino vietą kitame etape.

"Borussia" situacija yra gerokai sudėtingesnė - jie nuo "Real" atsilieka 5 taškais ir neiškovota pergalė prieš "Tottenham" galutinai užvertų jų galimybes prasimušti į kitą etapą.

"Turėsime pasirodyti puikiai, kad laimėtume rungtynes", - sakė M. Pochettino. - "Borussia" nėra pačioje geriausioje serijoje. Jie nerodo geriausių rezultatų, tačiau jų žaidimas yra tikrai geras".

"Tai yra puiki komanda, turinti gerus žaidėjus. Be to, tai bus jų paskutinė viltis, žinoma, daug kas priklausys ir "Real" rezultato Kipre. Jie tikrai bandys mus įveikti ir mes tam turime būti pasiruošę.

Mes jau užsitikrinome vietą kitame etape, tačiau mums yra ypač svarbu sužaisti gerai likusias dvi rungtynes. Norime užimti pirmąją vietą grupėje, nes tai būtų fantastiškas pasiekimas po to, kaip pasirodėme praėjusį sezoną", - užbaigė strategas.

BVB ir "Tottenham" akistata Vokietijoje šiandien prasidės 21 val. 45 min.