M. Pochettino: H grupė mums yra tikras išbandymas

Vyriausiasis Londono "Tottenham" treneris su dideliu nekantrumu laukia starto UEFA Čempionų lygoje, tačiau puikiai supranta, kad jų laukia didelis iššūkis.

"Spurs" ekipai grupių etape atiteko nelengvas kąsnelis - H grupėje dėl patekimo į aštuntfinalį anglai kovos su Madrido "Real" ir Dortmundo "Borussia". Autsaiderio statutą turintis Nikosijos APOEL taip pat yra šioje grupėje.

Jau šiandien "Tottenham" laukia pirmasis išbandymas - "Wembley" stadione bus priimtas Dortmundo "Borussia" klubas, turintis nemažą patirtį šiame turnyre.

"Pagal teoriją, "Real" turėtų būti pirmasis šioje grupėje, o dėl antros pozicijos kovos likusios komandos. Tačiau futbolas nėra tik teorija ir nežinia, kaip viskas susiklostys", - sakė M. Pochettino.

"Mūsų ambicijos yra laimėti kiekvienas rungtynes. Žinoma, "Real" yra kitame lygyje - jie laimėjo dvi šio turnyro taures iš eilės ir tai yra kažkas išskirtinio.

Manau, kad ši grupė yra ypatingai sudėtinga. Mums reikia naujos patirties ir privalome mesti iššūkį "Real" komandai. Šis sezonas puikiai parodys, ar mes jau esame pasirengę kovoti su tokio lygio komandomis", - užbaigė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...