M. Pochettino: M. Dembele turi tokį patį talentą, kokį turėjo Ronaldinho ir Maradona

Mauricio Pochettino spaudos konferencijoje nustebino futbolo visuomenę pasakydamas, kad jo auklėtinis Moussa Dembele pagal talentą yra viename lygyje su Diego Maradona bei Ronaldinho.

30-metis saugas iš Belgijos šiuo metu Londono "Tottenham" gretose demonstruoja puikią sportinę formą. Jo itin solidus žaidimas aikštės viduryje prisideda prie pastaruoju metu rodomų gerų rezultatų.

M. Pochettino savo auklėtinio forma džiaugiasi taip, kad net ryžosi jį apibūdinti kaip vieną talentingiausių planetos futbolininkų.

"Galiu kalbėti apie Dembele, nes su juo dirbu jau ne vienus metus", - sakė M. Pochettino. - Aš turiu Jums pasakyti, kad jis yra futbolo genijus".

"Jis yra vienas tų žaidėjų, kuriuos aš priskiriu prieš Ronaldinho, Maradonos ir Okocha, su kuriais turėjau galimybę kartu rungtyniauti. Mano nuomone, Moussa yra vienas didžiausių talentų futbolo istorijoje.

Jam sunku yra tik visada būti geriausios formos, nes jis turi fizinių problemų. Tačiau dabar jis yra neįtikėtinoje sezono stadijoje ir nusipelno visų pagyrų, kurias jam sako žmonės", - pridūrė strategas.

M. Dembele, į "Tottenham" atvykęs 2012 metais, iš viso šiame klube jau yra sužaidęs 225 rungtynes ir pelnęs 10 įvarčių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...