M. Pochettino: sužaidėme neįtikėtinas rungtynes

Vyriausiasis Londono "Tottenham" treneris Mauricio Pochettino neslėpė savo džiaugsmo po istorinės pergalės prieš Madrido "Real".

Vakar UEFA Čempionų lygoje "Spurs" rezultatu 3-1 nukovė dukart iš eilės turnyro čempionus Madrido "Real" ir H grupėje tapo vienvaldžiais lyderiais.

M. Pochettino po rungtynių teigė, kad ši pergalė buvo svarbi visai "Tottenham" klubo bendruomenei, o žaidėjai nusipelno aukščiausių įvertinimų už neįtikėtiną pasirodymą.

Paklaustas, ar tai yra vieną didžiausių pergalių klubo istorijoje, M. Pochettino atsakė: "Tikrai taip, aš jaučiu didžiulį pasididžiavimą šia komanda. Esu labai laimingas dėl klubo pirmininko, sirgalių ir visos komandos."

"Esu labai laimingas dėl savo komandos žaidimo - jie sužaidė neįtikėtinas rungtynes. Žaidėjai nusipelno aukščiausių įvertinimų už šį pasirodymą. Jie įrodė, kad aikštėje yra pranašesni už varžovus.

Dele pademonstravo nuostabų pasirodymą. Jis galėjo išeiti iš aikštės net su "hat-tricku". Visi žino, koks jis svarbus yra mūsų komandai", - pridūrė strategas.