M. Pochettino: "Tottenham" ekipai bus geras krikštas žaisti "Santiago Bernabeu" stadione

Mauricio Pochettino prieš artėjančias UEFA Čempionų lygos grupių rungtynes rungtynes negailėjo pagyrų savo būsimiems varžovams Madrido "Real".

Antradienį vakare Londono "Tottenham" "Santiago Bernabeu" stadione susigrums su du kartus iš eilės Čempionų lygoje triumfavusiu "Real" klubu. M. Pochettino sunkiai žodžiais galėjo nusakyti, ką reiškia žaisti prieš tokį varžovą ir jų žiūrovų akivaizdoje.

"Šis klubas turi kažką ypatingo, ko neįmanoma žodžiais nusakyti. Kažką pajausti gali tik tada, kai žaidi prieš juos arba jų stadione", - kalbėjo M. Pochettino.

"Jeigu nesi žaidęs prieš "Real" "Santiago Bernabeu" stadione, vadinasi dar nesi pakrikštytas. Praėjusią savaitę buvau susitikęs su Jorge Valdano (buvusiu "Real" sporto direktoriumi - red. past.) ir mes labai daug kalbėjome apie tai, ką šis klubas reiškia, jų sirgalius ir "Santiago Bernabeu" stadioną.

Tai yra kažkas to, ko paprastai negali pajausti", - apie varžovus pagyrų negailėjo M. Pochettino.

M. Pochettino taip pat pridūrė keletą minčių apie savo auklėtinį Harry Kane'ą: "Jis yra išskirtinė asmenybė. Harry yra kuklus vaikinas, turintis dideles vertybes. Man labai malonu treniruoti tokį žaidėją, nes jis mano gyvenimą daro tik paprastesnį."