M. Raiola užsiminė, kad Z. Ibrahimovičius gali grįžti į "Serie A"

Nesenstančio Zlatano Ibrahimovičius garsusis agentas Mino Raiola tvirtina, kad 35-erių metų puolėjas kitą sezoną gali sugrįžti į Italiją.

Z. Ibrahimvočius praėjusią vasarą sudarė vienerių metų sutartį su "Manchester United". Debiutinis sezonas švedui klostosi puikiai - per 30 rungtynių pelnyti 19 įvarčių.

Žiniasklaidoje sklido kalbos, kad "raudonieji velniai" sieks pratęsti sutartį su Z. Ibrahimovičiumi, tačiau gali būti tai, kad pats švedas nuspręs išvykti, o M. Raiola jau užsiminė ir apie galimą naują karjeros stotelę.

"Zlatanas visada jautė meilę Neapoliui ir šio miesto žmonėms. Jis užaugo šeimoje, kuri buvo panaši į neapoliečius. Jis visada žinojo, ką Neapolio žmonėms reiškia meilė ir su kokia aistra jie gyvena", - apie Z. Ibrahimovičiaus vertybės kalbėjo M. Raiola.

"Puikiai žinau, kad De Laurentiis ("Napoli" vadovas - red. past) apie jį žino, todėl negali žinoti, kas nutiks ateityje", - užbaigė skandalingasis agentas.

Z. Ibrahimovičius praeityje yra vilkėjęs trijų Italijos klubų marškinėlius - "Juventus", "Inter" ir "Milan". Puolėjas yra daugkartinis "Serie A" čempionas.