M. Rashfordas: Ibrahimovičius bus nepakeičiamas

19-metis „Manchester United“ puolėjas Marcusas Rashfordas teigia, kad Zlatano Ibrahimovičiaus įtaka atsispindės jo žaidime dar daug metų, o Ibrą apibūdino, kaip „nepakeičiamą“. Nors Ibrahimovičiaus dienos „Old Trafford“ stadione greičiausiai pasibaigė, tačiau jo rezultatą „raudonųjų velnių“ fanai gali matyti dar ilgai.

35-erių metų Ibra šiame sezone aikštėje daugiau nepasirodys po patirtos sunkios kelio traumos Europos lygos ketvirtfinalio mače, o puolėjo kontraktas baigiasi jau šią vasarą. Rushfordas apie komandos draugą gero žodžio negailėjo ir buvo dėkingas jam už visas pamokas: „Matysit jo padarinius dar daug metų. Tai ko jis mane išmokė yra nepakeičiama“, - kalbėjo jaunasis anglų talentas.

„Jo įtaka jauniems futbolininkams yra fantastiška. Mes norime, kad tai tęstųsi, nes jis daro mus geresniais žaidėjais. Dabar, kai veržiuosi į kairę ar į dešinę, matau kitokį vaizdą nei tą, kurį mačiau praėjusiame sezone. Yra dalykų, kurių neturėjau savo viduje, buvo rolių su kuriomis nesijaučiau komfortiškai, bet kai būna kažkas kitokio, reikia laiko, kad priprastum. Tobulėjimas visą laiką vyko sėkmingai. O kitą sezoną susitvarkysiu su visomis užduotimis, kurios bus man skirtos“, - įkvėptas Ibros kalbėjo Rushfordas.

Puolėjas taip pat atskleidė, kad lygiuojasi į daugelį komandos draugų: „kai pažiūri į pirmos komandos žaidėjus, pamatai, kad čia yra futbolininkų laimėjusių 15, 20 trofėjų. Tai tiesiog bandai būti sėkmingas, kaip jie ir pasiekti tai, ko pasiekė jie per karjerą“, - kalbėjo Rasfhordas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...