M. Rashfordo vedamas "Man Utd" principinėje dvikovoje nugalėjo "Liverpool" (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko intriguojančios 30-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione įvyko dviejų istorinių priešų dvikova - "Manchester United" priėmė "Liverpool". Ankstyvi "raudonųjų velnių" įvarčiai nulėmė pergalę rezultatu 2-1.

Pirmąjį kėlinį kur kas užtikrinčiau pradėjo Jose Mourinho auklėtiniai. 14-ąją minutę krito pirmasis rungtynių įvartis - po Romelu Lukaku perdavimo link baudos aikštelės pasileidęs bėgti Marcusas Rashfordas išmaudė Trentą Alexanderį-Arnoldą ir puikiu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

"Liverpool" po praleisto įvarčio kiek sutriko, o patiems sukurti kažką pavojingo prie šeimininkų vartų taip ir nepavyko.

24-ąją minutę "Man Utd" dar kartą nubaudė varžovus už jų pačių klaidas - itin neatsakingai baudos aikštelėje sužaidęs "Liverpool" leido M. Rashfordui pasiekti dublį ir padidinti pranašumą iki dviejų įvarčių.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką svečiai iš Liverpulio taip ir neatsitiesė, o "Man Utd" turėjo dar ne vieną pavojingą progą.

Kova persikėlė į kitas 45 minutes, kurios buvo kur kas atkaklesnės. Jurgeno Kloppo auklėtiniai buvo daug pavojingesni varžovų aikštės pusėje, tačiau pastarieji gynyboje dirbo beveik be priekaištų.

Intriga grįžo 66-ąją minutę, kai po aštraus Sadio Mane perdavimo iš krašto į savus vartus kamuolį nukreipė gynėjas Ericas Bailly.

"Liverpool" pajautė, kad dar gali užsikabinti šiose rungtynėse, tačiau tanki "Man Utd" gynyba net neleido pagalvoti varžovams apie lengvas progas. Per likusį laiką galiausiai įvarčių nebekrito ir "Man Utd" džiaugėsi svarbia pergale rezultatu 2-1.

"Man Utd" po pergalės užtvirtino pozicijas kovoje dėl antros pozicijos ir nuo to pačio "Liverpool" padidino pranašumą iki 5 taškų. "Raudonieji" trečiąją vietą po šio turo gali užleisti "Tottenham" ekipai.

Rezultatas:

"Man Utd" 2 - 1 "Liverpool"
14' [1 - 0] M. Rashford
24' [2 - 0] M. Rashford
66' [2 - 1] E. Bailly (į savus vartus)

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...