M. Salah: esu įsitikinęs, kad keliausiu į Rusiją

UEFA Čempionų lygos finalas nesėkmingai susiklostė ne tik "Liverpool" klubui, bet ir pagrindinei jo žvaigždei Mohamedui Salah.

25-erių metų krašto puolėjas pirmojo kėlinio viduryje susižeidė petį, kai ant jo užkrito Sergio Ramosas. Egiptietis dar bandė žaisti kelias minutes, tačiau netrukus teisėjas vėl stabdė žaidimą ir afrikietis su ašaromis akimis paliko aikštę.

M. Salah trauma privertė sunerimti ne tik "Liverpool" komandą, bet ir Egipto rinktinę, kuri šią vasarą varžysis pasaulio čempionate.

Iš pirmų prognozių M. Salah trauma nežadėjo nieko gero, tačiau dabar pranešama, kad egiptietis po trijų savaičių turėtų atsigauti. Tai gali reikšti, kad jis visgi privalės praleisti pirmas grupes rungtynes.

M. Salah socialiniame tinkle pasidalino pozityvia žinute: "Tai buvo labai sunki naktis, tačiau aš esu kovotojas. Nepaisant prognozių, esu tikras, kad būsiu Rusijoje ir visus priversiu didžiuotis. Jūsų neįtikėtina parama man suteikia stiprybės, kurios man dabar ir reikia."

Egiptas savo kelią pasaulio čempionate pradės birželio 15-ąją dieną rungtynėmis su Urugvaju.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">It was a very tough night, but I&#39;m a fighter. Despite the odds, I&#39;m confident that I&#39;ll be in Russia to make you all proud. Your love and support will give me the strength I need. <a href="https://t.co/HTfKF4S70e">pic.twitter.com/HTfKF4S70e</a></p>&mdash; Mohamed Salah (@MoSalah) <a href="https://twitter.com/MoSalah/status/1000777691187109889?ref_src=twsrc%5Etfw">May 27, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>