M. Salah vedamas "Roma" klubas svečiuose išplėšė pergalę prieš "Carpi" (VIDEO)

25-asis Italijos pirmenybių turas vakar prasidėjo Romos "Lazio" pergale prieš Veronos "Hellas", o šiandien kitas sostinės klubas "Roma" dar vieną iškritimo zonoje esančią "Carpi" ekipą.

Tiesa, nors Luciano Spalletti auklėtiniai buvo šios dvikovos favoritai, tris taškus į savo sąskaitą "giallorossi" įsirašė tikrai nelengvai.

Antrajame kėlinyje išvykoje žaidusią "Roma" vienuolikę išvedė gynėjas Lucas Digne, tačiau praėjus vos penkioms minutėms po prancūzo įvarčio rezultatą išlygino Kevinas Lasagna.

Likusį pusvalandį svečiai ir toliau spaudė varžovus, bet jų gynybą jiems pavyko pralaužti tik 84-ąją minutę, kai jau po antrojo Mohamedo Salah tikslaus perdavimo pasižymėjo Edinas Džeko.

Po kelių akimirkų įvartį į savo sąskaitą įsirašė ir pats Salah bei taip užtikrino "giallorossi" pergalę prieš "Serie A" naujokus. Iškovoti trys taškai leido nugalėtojams bent laikinai pakilti į trečiąją poziciją, iš kurios sekmadienį juos gali išstumti vienas iš tarpusavyje žaisiančių Florencijos "Fiorentina" bei Milano "Inter".

Rezultatas:

"Carpi" 1 - 3 "Roma"
[0-1] 56' Lucas Digne
[1-1] 61' Kevin Lasagna
[1-2] 84' Edin Džeko
[1-3] 85' Mohamed Salah