M. Upsonas: "Arsenal" išties tikisi išlaikyti Sanchezą

Praeityje Londono "Arsenal" atstovavusio gynėjo Matthew Upsono manymu, tai, jog klubas dar nepardavė savo lyderio Alexio Sanchezo, reiškia tikėjimą savo galimybėmis jį išlaikyti.

Čilės rinktinės nario kontraktas su "kanonieriais" baigs galioti jau kitą vasarą, tad nenuostabu, kad žiniasklaida pastaraisiais mėnesiais ėmė mirgėti spėlionėmis dėl jo ateities.

Krašto puolėju itin aktyviai domisi "Manchester City" bei "Paris Saint-Germain", tačiau "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras išlieka tvirtas bei tikina, jog 28-erių metų futbolininkas niekur neišvyks.

"Manau, kad tam, jog jie sutiktų su juo atsisveikinti iki tol, kol tai teks padaryti už dyką, turi nutikti kažkas svarbaus", - Upsonas pasakojo Radio 5Live.

"Arsene'as Wengeras bei klubas žiūri į tai ir galvoja: "Mes galime jį išlaikyti klube."

"Niekas dar neišspręsta."

"Visgi, tiesiog jauti, kad tais momentais, kai bus šiek tiek veiksmo ir kas nors atkakliau pamėgins jį įsigyti, "Arsenal" jį išlaikyti bus labai sunku."

Sostinės klubo strategas tikisi, jog ilgesnes atostogas gavęs Sanchezas jau artimiausiu metu prisijungs prie "kanonierių" treniruočių, bet socialiniame tinkle Instagram jis neseniai pareiškė sergantis.

 

 

Enfermo  sick

A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on