M. Verratti: svajoju iškovoti titulus su PSG

Nepaisant žiniasklaidoje sklandančių kalbų, siejančių jį su persikėlimu į "Barcelona", "Paris Saint-Germain" saugas Marco Verratti tikina, kad jo svajonėse figūruoja dabartinis klubas.

Minėtos spekuliacijos dar labiau sustiprėjo prieš abiejų komandų akistatą UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje ir italas buvo nemažai lyginamas su "Barcos" legenda Xavi.

Visgi, po vakarykščio PSG triumfo rezultatu 4-0 visiškai neatrodo, kad 24-erių metų futbolininkas galėtų norėti keltis į sutriuškintų varžovų gretas.

"Noriu kai ką pasakyti dabar. Nenorėjau nieko sakyti prieš rungtynes, bet yra pranešimas, teigiantis, jog aš sakiau norintis žaisti "Barcelona", - po mačo kalbėjo Verratti.

"Aš to nesakiau niekada. Žinote mano svajonę. Mano svajonė yra laimėti čia, Paryžiuje. Net jeigu šį vakarą būtume pralaimėję prieš "Barcelona", savo nuomonės pakeitęs nebūčiau - aš tikiu klubu bei projektu."

"Kai esi didelė projekto dalis, tai leidžia tau jaustis svarbiu. Jeigu laimėsiu čia, tai bus kitoks jausmas nei pergalės bet kur kitur."