Madrido komandos Ispanijoje prarado svarbius taškus (VIDEO)

Ispanijos "Primera" pirmenybėse sekmadienį sužaistos ketverios 25-ojo turo rungtynės.

Šalies čempionai Madrido "Atletico" išvykoje susigrūmė su "Sevilla" ekipa. Penktoje vietoje žygiuojantys Sevilijos miesto ekipos futbolininkai su "Rojiblancos" išsiskyrė taikiu rezultatu 0-0.

Diego Simeone auklėtiniai visą rungtynių laiką nežaidė savo įprasto žaidimo, o "Sevilla" turėjo daugiau progų įvarčiui pelnyti. Svečiai iš sostinės per 90 minučių sugebėjo atlikti vos vieną smūgį į vartų plotą.

Kitai Madrido miesto komandai taip pat nenusišypsojo sėkmė. Carlo Ancelotti vadovaujama Madrido "Real" sužaidė lygiosiomis 1-1 su "Villarreal".

52-ąją minutę Cristiano Ronaldo realizavo 11 metrų baudinį, tačiau 64-ąją minutę puikiu smūgiu Ikerą Casillasą nuginklavo ir rezultatą išlygino Gerardas Moreno.

Vieną tašką į savo sąskaitą įsirašęs karališkasis klubas suteikė dar daugiau šansų "Barcai". Amžinus priešus dabar skiria tik du taškai, o trečioje vietoje su 54 taškais lieka "Atletico".

Kitose rungtynėse "Valencia" rezultatu 2-0 nugalėjo San Sebastiano "Real Sociedad", o Bilbao "Athletic" minimaliu skirtumu palaužė "Eibar".

Rezultatai:

"Real Madrid" 1 - 1 "Villarreal"

52' [1 - 0] C.Ronaldo (11m .baudinys)

64' [1 - 1] G.Moreno

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/7546437" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Sevilla" 0 - 0 "Atletico"

"Valencia" 2 - 0 "Real Sociedad"

53' [1 - 0] P.Piatti

56' [2 - 0] P.Piatti

"Eibar" 0 - 1 "Athletic Bilbao"

36' [0 - 1] C.Gurpegi

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...