"Man City" ir PSG dvikovoje - rezultatyvios lygiosios, "Wolfsburg" pateikė staigmeną prieš "Real" (VIDEO)

UEFA Čempionų lygoje trečiadienį vakare buvo sužaistos dar dvejos ketvirtfinalio rungtynės.

Intriguojanti dvikova įvyko Prancūzijos sostinėje, kur Paryžiaus "Saint-Germain" susigrūmė su "Manchester City". Po atkaklios ir rezultatyvios dvikovos Manuelio Pellegrini auklėtiniai į Angliją grįžta su teigiamu rezultatu - lygiosiomis 2-2.

Manchester City“ futbolininkai rungtynių starte išmėgino teisėją. Pirmuoju bandymu jiems pavyko išvengti 11 metrų baudinio, kai jo reikalavo visa PSG komanda, bet 14 minutę Miloradas Mažičius sušvilpė ir suteikė nuostabią progą Paryžiaus ekipai.

Z.Ibrahimovičius stojo prie 11 metrų žymos, bet puolėjo smūgis į kairįjį vartų kampą buvo prastas ir Joe Hartas apsaugojo savo vartus.

38 minutę PSG buvo nubausta už visas iššvaistytas progas. Į greitą ataką susirengę „Manchester City“ futbolininkai net neketino susimauti ir Kevinas de Bruyne smūgiu tiesiog perskrodė varžovų vartininką.

„Manchester City“ aistruoliai šėlo, bet per jau po trijų minučių neįtikėtinai susimovė Fernando, kuriam J.Hartas parideno kamuolį, o šis tarsi miegojo aikštėje, leidęs Z.Ibrahimovičiui išpirkti savo nuodėmę. Puolėjas staiga perėmė kamuolį ir mušė į tuščius vartus – 1:1.

Po pertraukos PSG pataisė situaciją ir gerokai nuliūdino „Manchester City“ komandą. 60 minutę prancūzų atakos smaigalyje atsidūrė A.Rabiot, kuris ir išvedė savo komandą į priekį – 2:1. Tačiau Anglijos klubas neketino nusileisti ir 72 minutę Fernandinho rezultatą išlygino – 2:2.

Sirgaliai daugiau įvarčių neišvydo, todėl visa drama nusikels į Angliją.

Kitame susitikime ginklus tarpusavyje surėmė "Wolfsburg" ir Madrido "Real" futbolininkai. Savo žiūrovų akivaizdoje žaidę "vilkai" sukūrė tikrą sensaciją - 2014 metų turnyro čempionus nugalėjo rezultatu 2-0.

Rungtynes aktyviau pradėjo varžovai iš Madrido. "Real" pačioje mačo pradžioje jau buvo pasiuntę kamuolį į varžovų vartus, tačiau šoninis teisėjas užfiksavo nuošalę Cristiano Ronaldo.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai dominavo su kamuoliu, bet 18-ąją minutę kiek netikėtai į Keyloro Navaso ginamus vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Andre Schurrle pasinaudojo baudos aikštelėje esančia sumaištimi ir suvaidino pražangą. Sėkmingai 11 metrų baudinį realizavo Ricardo Rodriguezas ir nutraukė K. Navaso "sausų" rungtynių seriją.

"Real" kiek pasimetė po praleisto įvarčio. Vėliau "Baltieji" stengėsi išlyginti rezultatą, tačiau 25-ąją minutę po kontratakos praleido dar vieną įvartį, kuris sudavė itin skaudį smūgį Ispanijos vicečempionams. Per likusį pirmojo kėlinio laiką "Real" turėjo keletą progų, bet po pirmųjų 45 minučių rezultatas liko 2-0 šeimininkų naudai.

Antrajame kėlinyje "Real" buvo bedantis, o "Wolfsburg" gynyba buvo nepramušama. Į Madridą "vilkai" vyks turėdami dviejų įvarčių pranašumą.

Rezultatai:

PSG 2 - 2 "Man City"
38' [0 - 1] K. De Bruyne
41' [1 - 1] Z. Ibrahimovič
59' [2 - 1] A. Rabiot
72' [2 - 2] Fernandinho
14' Z. Ibrahimovič (PSG) nerealizavo 11 m. baudinio

"Wolfsburg" 2 - 0 "Real Madrid"
18' [1 - 0] R. Rodriguez (11 m. baudinys)
25' [2 - 0] M. Arnold