"Man City" pasiekė triuškinančią pergalę prieš "West Ham", "Man Utd" neįveikė "Hull City" (VIDEO)

Trečiadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje finišavo 23-asis turas, kuriame buvo sužaistos paskutinės trejos rungtynės.

"West Ham" savo žiūrovų akivaizdoje grūmėsi su "Manchester City", tačiau Pepo Guardiolos auklėtiniai "plaktukams" nedovanojo - juos sutriuškino rezultatu 4-0.

17-ąją minutę pirmasis "miestiečius" į priekį išvedė Kevinas De Bruyne, o pranašumą jau po keturių minučių padidino Davidas Silva. 39-ąją minutę pirmąjį įvartį į savo sąskaitą "Man City" klube įsirašė jaunasis Gabrielis Jesusas, startinėje sudėtyje pakeitęs Sergio Aguero.

Antrajame kėlinyje galutinį tašką nuo 11 metrų žymos padėjo Yaya Toure, pasižymėjęs 67-ąją susitikimo minutę.

46 taškus savo sąskaitoje turinti "Man City" šiame ture tapo vienintelė iš pirmųjų penkių komandų, nepraradusių taškų. Nuo lyderių "miestiečiai" vis dar turi didžiulį atsilikimą - 10 taškų.

Kitose rungtynėse "Manchester United" klubas prarado itin svarbius taškus kovoje dėl didžiojo ketverto. Jose Mourinho auklėtiniai nesugebėjo įveikti vienų iš lygos autsaiderių - su "Hull City" išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Dar kitose rungtynėse "Stoke City" namuose išleido pergalę prieš Liverpulio "Everton", tačiau Peteris Crouchas įsirašė į "Premier" lygos istoriją - pasiekė 100-ąjį įvartį.

Rezultatai:

"West Ham" 0 - 4 "Man City"
17' [0 - 1] K. De Bruyne
21' [0 - 2] D. Silva
39' [0 - 3] G. Jesus
67' [0 - 4] Y. Toure (11 m. baudinys)

"Man Utd" 0 - 0 "Hull City"

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10068701" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Stoke City" 1 - 1 "Everton"
7' [1 - 0] P. Crouch
39' [1 - 1] R. Shawcross (į savus vartus)

 

Turnyrinė lentelė: