"Man City" pasirašė sutartį su perspektyviu brazilu (VIDEO)

"Manchester City" žvelgia į ateitį - "miestiečiai" pasirašė penkerių metų sutartį su talentingu saugu iš Brazilijos Douglasu Luizu.

19-metis futbolininkas nuo 2016 metų rungtyniavo pagrindinėje "Vasco da Gama" komandoje. Saugas buvo greitai pastebėtas didžiausių Europos klubų ir "Man City" laimėjo lenktynes dėl jo parašo.

"Man City" sporto direktorius Txiki Begiristainas apie naujausią ekipos pirkinį kalbėjo taip: "Su malonumu laukiama Douglaso. Jis yra daug žadantis ir potencialo turintis futbolininkas. Visi šiame klube esame pasiruošę padėti jam, kad jis prisitaikytų ir turėtų visas galimybes tobulėti kaip futbolininkas."

Atraminio ir centro saugo pozicijoje rungtyniaujantis D. Luizas iš viso "Vasco da Gama" komandoje spėjo sužaisti 39 rungtynes ir pelnyti penkis įvarčius.

Beveik neabejojama, kad šį sezoną jaunasis brazilas bus išnuomotas kitai Europos komandai.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">City are delighted to announce the signing of Brazilian midfielder Douglas Luiz <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeDouglas?src=hash">#WelcomeDouglas</a><a href="https://t.co/9kIIAm2KcN">https://t.co/9kIIAm2KcN</a> <a href="https://t.co/d4wI3I39Oo">pic.twitter.com/d4wI3I39Oo</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/886223935515262976">July 15, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/HtGkpSnnnuU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>