"Man City" sezono startas - geriausias per visą "Premier" lygos istoriją

Panašu, kad matome tikrąjį Pepą Guardiolą - jo vadovaujama "Manchester City" šį sezoną yra nesustabdoma ir jau spėjo įsirašyti į Anglijos "Premier" lygos istorijos puslapius.

Pirmoje vietoje žygiuojanti "miestiečių" ekipa vakar įvykusiose dvikovoje prieš "West Brom" pasiekė sunkią, bet itin reikalingą pergalę. Leroy'aus Sane, Raheemo Sterlingo ir Fernandinho įvarčiai garantavo pergalę prieš varžovus rezultatu 3-2.

"Man City" šį sezoną šalies pirmenybėse demonstruoja įspūdingą formą - per sužaistas dešimt rungtynių pasiektos devynios pergalės ir tik kartą sužaista lygiosiomis.

Tai - geriausias visų laikų sezono startas, kokį yra pademonstravusi "Premier" lygos komanda. "Miestiečiai" savo sąskaitoje turi 28 taškus.

Įspūdinga ir tai, kad "Man City" per šias dešimt rungtynių sukaupė teigiamą 29 įvarčių skirtumą - pasižymėjo 35 kartus ir į savus vartus praleido vos šešis tikslius smūgius.

P. Guardiola vadovaujama komanda šiuo metu nuo artimiausių persekiotojų turi 5 taškų pranašumą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">28 - <a href="https://twitter.com/ManCity?ref_src=twsrc%5Etfw">@ManCity</a> have made the best ever start to a <a href="https://twitter.com/premierleague?ref_src=twsrc%5Etfw">@premierleague</a> season after 10 games, collecting 28 points (W9 D1) with a GD of +29. Slick. <a href="https://t.co/L0am2wglzo">pic.twitter.com/L0am2wglzo</a></p>&mdash; OptaJoe (@OptaJoe) <a href="https://twitter.com/OptaJoe/status/924303326363226113?ref_src=twsrc%5Etfw">October 28, 2017</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>