"Man City" sustiprinęs G. Jesusas: atvykau laimėti titulų su šiuo klubu

Pastaruoju metu stringantis „Manchester City” klubas sulaukė pastiprinimo — komandą oficialiai papildė talentingasis brazilas Gabrielis Jesusas.

Perspektyvų 19-metį puolėją „miestiečiai” įsigijo dar praėjusią vasarą, tačiau su „Palmeiras” klubu buvo pasiektas susitarimas, kad brazilas liks rungtyniauti tėvynėje iki šio sausio mėnesio.

G. Jesusas tapo jau šeštuoju Pepo Guardiolos pirkiniu „Man City” klube. Kol kas nevisi stratego pirkiniai šį sezoną pateisina į juos dėtas viltis.

Pats jaunasis brazilas po oficialaus atvykimo kalbėjo: „Aš noriu laimėti titulus su klubu, o „Man City” tam yra puiki vieta.

Ši komanda visada konkuruoja dėl svarbiausių titulų. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl čia atvykau. Taip pat džiugu, kad mūsų vyr. treneris yra Pepas Guardiola.”

G. Jesusas jau artėjantį savaitgalį turės progą debiutuoti „miestiečių” gretose. Jų „Premier” lygoje lauks susitikimas su Londono „Tottenham”.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">It&#39;s time!<a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeGabriel?src=hash">#WelcomeGabriel</a> to Manchester City! <a href="https://twitter.com/hashtag/mcfc?src=hash">#mcfc</a><a href="https://t.co/z9MK00HbEX">https://t.co/z9MK00HbEX</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/822009721578291201">January 19, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>