"Man City" sutriuškino dešimtyje žaidusį "Liverpool" (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijoje startavo 4-asis "Premier" lygas turas.

"Manchester City" savo žiūrovų akivaizdoje susitiko su "Liverpool". Rungtynių pradžia žadėjo atkaklią kovą, tačiau Sadio Mane raudona kortelė pakeitė scenarijų - "miestiečai" sudaužė dešimtyje žaidusius varžovus.

Abi komandos gana aktyviai pradėjo rungtynes. "Liverpool" demonstravo gerą žaidimą, tačiau 24-ąją minutę buvo nubausti Sergio Aguero. Net ir po praleisto įvarčio "raudonieji" bandė atsitiesti, tačiau 37-ąją minutę S. Mane grubiai sužaidė prieš vartininką ir buvo pašalintas iš aikštės.

Tuo "Man City" pasinaudojo su kaupu - per pridėtą pirmojo kėlinio laiką Gabrielis Jesusas padidino pranašumą iki dviejų įvarčių, o antrajame kėlinyje visiškai pribaigė svečius.

53-ąją minutę tas pats G. Jesus dar kartą nuginklavo Simoną Mignolet. "Miestiečiai" visiškai dominavo rungtynės, o varžovų triuškinimą užbaigė po keitimo pasirodęs Leroy'us Sane.

77-ąją minutę vokietis pasižymėjo po Benjamino Mendy perdavimo, o galutinį tašką 91-ąją minutę L. Sane padėjo puikiu smūgiu už baudos aikštelės ribų.

"Man City" pasiekė trečiąją pergalę šiose Anglijos pirmenybėse ir bent laikinam pakilo į pirmąją poziciją. "Liverpool" ekipai tai buvo pirmoji nesėkmė šiame sezone.

Rezultatas:

"Man City" 5 - 0 "Liverpool"
24' [1 - 0] S. Aguero
45+6' [2 - 0] G. Jesus
53' [3 - 0] G. Jesus
77' [4 - 0] L. Sane
90+1' [5 - 0] L. Sane
37' S. Mane ("Liverpool") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man City": Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Mendy, Danilo, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Aguero, Jesus.

"Liverpool": Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino.