"Man United" vartus prieš "Ajax" toliau gins S. Romero

"Manchester United" treneris Jose Mourinho atskleidė, kad UEFA Europos lygos finale komandos vartus ir toliau gins Sergio Romero.

Nors argentinietis yra tik antrasis "raudonųjų velnių" pasirinkimas savo pozicijoje, jis žaidė paskutiniuosiuose 10 turnyro susitikimų, per kuriuos šešis kartus išlaikė sausus vartus.

Pasibaigus pusfinaliams pasipylė nuomonės, kad svarbiausiame sezono mače Stokholme tarp virpstų reikėtų grąžinti Davidą De Gea, bet Anglijos klubo strategas tokią galimybę atmeta.

"Jie yra du fantastiški vartininkai. Per visą savo karjerą niekada nemačiau, jog du vartininkai būtų tokie geri draugai", - kalbėjo Mourinho.

"Visada būna šiek tiek konkurencijos, ypač jeigu abu yra tokiame pačiame lygyje. Mes kalbame apie Argentinos rinktinės vartininką ir apie Ispanijos rinktinės vartininką."

"Jie visada vienas kitą palaiko. Aš niekada nemačiau piktų žvilgsnių, mačiau juos tik vienas kitą palaikant. Manau, yra sąžininga, kad Sergio rungtyniaus finale, ir Davidas tai priima, ypač dėl to, jog žaidė du Europos lygos mačus, taigi, jei laimėsime, jis taip pat iškovos trofėjų."

"Jeigu viskas klostysis normaliai ir nebus problemų, finale žais Sergio."

Europos lygos finalas Stokholme, kur "Manchester United" susitiks su Amsterdamo "Ajax", bus žaidžiamas gegužės 24 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...