"Man Utd" pačioje rungtynių pabaigoje išplėšė tašką prieš "Everton", "Leicester" - nesustabdomas (VIDEO)

Antradienį vakare Anglijos "Premier" lygoje startavo 31-asis turas, kuriame buvo sužaistos ketverios rungtynės.

Intriguojančios rungtynės įvyko "Old Trafford" stadione, kur "Manchester United" priėmė Liverpulio "Everton" futbolininkus. "Raudonieji velniai" dramatiškai pačioje rungtynių pabaigoje išplėšė tašką prieš "irisus".

Nuo pat rungtynių pradžios aikštėje virė atkakli ir apylygė kova. Pirmieji įvartį 22-ąją minutę pasiekė svečiai iš Liverpulio - Philas Jagielka po kampinio visiškai netikėtu smūgiu nuginklavo Davidą De Geą.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką "Man Utd" išlyginti rezultato nepavyko, nors puikią progą tai padaryti turėjo Daley Blindas, į kurio baudos smūgį puikiai sureagavo varžovų vartininkas.

Antrajame kėlinyje visiška žaidimo kontrolė priklausė šeimininkams, tačiau pralaužti sutankintos "Everton" gynybos lengva nebuvo.

70-ąją minutę "Old Trafford" stadionas kilo iš savo sėdimų vietų, kai galvą įvartį pasiekė Zlatanas Ibrahimovičius. Vis dėlto euforija ilgai netruko - šoninis teisėjas užfiksavo nuošalę, nors iš vaizdo pakartojimo ją įžvelgti buvo itin sudėtinga.

Likusias 20 minučių "Man Utd" dominavo ir kūrė progą po progos, tačiau pasiekti įvartį taip ir nepavyko. "Man Utd" ekipą išgelbėjo pridėtas laikas, kai Ashley Williamsas baudos aikštelėje ranka blokavo Luke'o Shaw smūgį.

Į "Everton" vartus 94-ąją minutę buvo paskirtas 11 metrų baudinys, o A. Williamsas buvo pašalintas iš aikštės. Z. Ibrahimovičiaus koja nesudrebėjo ir švedo tikslus smūgis nulėmė lygiąsias šiose rungtynėse.

"Man Utd" su 54 taškais lieka penktoje pozicijoje, o nuo ketvirtos vietos, kuri beveik garantuoja patekimą į UEFA Čempionų lygą, juos skiria 4 taškai. "Everton" užima septintąją vietą.

Kitose rungtynėse nuostabų pasirodymą po Claudio Ranieri atleidimo tęsia "Leicester City". Antrajame kėlinyje pelnyti Islamo Slimani ir Jamie Vardy įvarčiai nulėmė "lapių" pergalę rezultatu 2-0 prieš "Sunderland".

"Leicester" grįžta į turnyrinės lentelės vidurį, o "lapėms" pergalė prieš "Sunderland" buvo penktoji iškovota paeiliui. "Leicester" šiuo metu demonstruoja geriausią sportinę formą iš visų "Premier" lygos ekipų.

Likusios dvikovos baigėsi "Burnley" pergale prieš "Stoke City" ir "West Brom" nesėkmė prieš "Watford".

Rezultatai:

"Man Utd" 1 - 1 "Everton"
22' [0 - 1] P. Jagielka
90+4' [1 - 1] Z. Ibrahimovič (11 m. baudinys)
90+3' A. Williams ("Everton") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10263485" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Leicester" 2 - 0 "Sunderland"
69' [1 - 0] I. Slimani
78' [2 - 0] J. Vardy

"Burnley" 1 - 0 "Stoke City"
58' [1 - 0] G. Boyd

 

"Watford" 2 - 0 "West Brom"
13' [1 - 0] M. Niang
49' [2 - 0] T. Deeney
65' M. Britos ("Watford") pašalintas iš aikštės

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...