"Man Utd" pateikė netikėtą pasiūlymą "Arsenal" klubui dėl A. Sanchezo

Su "Manchester City" klubu visą laiką sietas Alexis Sanchezas gali netikėtai patraukti į priešingą barikadų pusę - Jose Mourinho treniruojamą "Manchester United".

Čilės rinktinės puolėjo ateitis "kanonierių" gretose yra visiškai nežinoma. Kontraktą iki vasaros turintis čilietis yra raginamas A. Wengero likti, tačiau "Arsenal" vadovybė yra linkusi už futbolininką gauti bent kažkiek pinigų, o tai padaryti gali tik parduodami jį šią žiemą.

Pastaruoju metu spaudoje sklido kalbos, kad "Manchester City" siūlo 20 mln. eurų už A. Sanchezą, o pats čilietis jau ir vakar buvo paliktas ant suolo lygos taurės pusfinalyje.

Tačiau gerą vardą būtent transferų informacija užsitarnavęs italų žurnalistas Gianluca Di Marzio teigia, kad "Man Utd" taip pat įsitraukė į lenktynes dėl čiliečio parašo bei "kanonieriams" siūlo gana intriguojantį pasiūlymą.

J. Mourinho pasiruošęs iškeisti Henrikhą Mkhitaryaną į A. Sanchezą. "Arsenal" rimtai turėtų pagalvoti apie šią galimybę, nes vasarą už čilietį negaus nieko, o čia yra galimybė ne tik pasipildyti nauju žaidėju, bet ir iškart turėtų pamainą į šio futbolininko poziciją, nors ir H. Mkhitaryanas yra labiau atakuojantis saugas nei krašto puolėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...