"Man Utd" pergalė pažymėta A. Sanchezo įvarčiu, "Burnley" atėmė taškus iš "Man City" (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje šeštadienį startavo 26-asis turas, kuriame jau sužaistos šešerios rungtynės.

"Burnley" namuose priėmė turnyrinės lentelės lyderius "Manchester City". Pepo Guardiolos auklėtiniai pirmavo ilgą rungtynių laiką, tačiau pranašumo neišlaikė - "Burnley" pasiekė lygiąsias rezultatu 1-1.

Į priekį svečiai iš Mančesterio įsiveržė 22-ąją minutę - po kampinio netoli baudos aikštelės kamuolį gavęs gynėjas Danilo stipriu smūgiu nepaliko vilčių varžovų vartininkui ir išvedė komandą į priekį.

Antrajame kėlinyje "Man City" ekipai kur kas sunkiau sekėsi kurti, o "Burnley" gerokai agresyviau žaidė puolime.

70-ąją minutę Raheemas Sterlingas galėjo padėti tašką šiose rungtynėse, tačiau nesugebėjo tiksliai atlikti smūgio vos iš kelių metrų. Puikų perdavimą kraštu atlikęs Kyle'as Walkeris išvedė R. Sterlingą visiškai nedengiamą prieš vartus, bet anglas neįtikėtinu būdu nesugebėjo pelnyti įvarčio.

"Burnley" po šio epizodo nesutriko ir toliau spaudė varžovus. 82-ąją minutę tikslas galiausiai buvo pasiektas - puikų perdavimą iš Matthewo Lowtono sulaukęs Johannas Gudmundssonas nuginklavo Edersoną ir taip atėmė du taškus iš svečių.

"Man City" po lygiųjų savo sąskaitoje turi 69 taškus, kai savo ruožtu "Burnley" pratęsė lygiųjų seriją ir išlieka septintoje pozicijoje.

Kitose rungtynėse oponentų lygiosiomis pasinaudojęs "Manchester United" nukovė "Huddersfield". "Raudonieji velniai" po skaudos pralaimėjimo Londone varžovus nugalėjo rezultatu 2-0.

Jose Mourinho startinėje sudėtyje buvo paruošęs staigmenų - ant suolo paliko Paulį Pogba, o į jo vietą pastatė akademijos žaidėją. Pirmajame kėlinyje įvarčių nekrito, tačiau per kitas 45 minutes "Man Utd" galiausiai palaužė varžovus.

55-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Romelu Lukaku. 68-ąją minutę į svečių vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį stojo mušti Alexis Sanchezas - čiliečiui pasižymėti nuo 11 metrų žymos nepavyko, tačiau kamuolys atšoko patogiai prie jo kojų ir puolėjas galiausiai pasiekė savo pirmąjį įvartį "Man Utd" gretose.

Dar kitose rungtynėse "Bournemouth" ir "Brighton" įsirašė pergales, "Swansea" ir "Leicester" išsiskyrė lygiosiomis, o "West Brom" nusileido galiausiai pirmąją pergalę nuo lapkričio mėnesio iškovojusiam "Southampton" klubui.

Rezultatas:

"Burnley" 1 - 1 "Man City"
22' [0 - 1] Danilo
82' [1 - 1] J. Gudmundsson

"Man Utd" 2 - 0 "Huddersfield"
55' [1 - 0] R. Lukaku
68' [2 - 0] A. Sanchez
68' A. Sanchez ("Man Utd") nerealizavo 11 m. baudinio

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10910851" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Bournemouth" 2 - 1 "Stoke City"
5' [0 - 1] X. Shaqiri
70' [1 - 1] J. King
79' [2 - 1] L. Mousset

 

"Brighton" 3 - 1 "West Ham"
8' [1 - 0] G. Murray
30' [1 - 1] Chicharito
59' [2 - 1] J. Izquierdo
75' [3 - 1] P. Gross

 

"Leicester" 1 - 1 "Swansea"
17' [1 - 0] J. Vardy
53' [1 - 1] F. Fernandez

 

"West Brom" 2 - 3 "Southampton"
4' [1 - 0] A. Hegazy
40' [1 - 1] M. Lemina
43' [1 - 2] J. Stephens
55' [1 - 3] J. Ward-Prowse
72' [2 - 3] S. Rondon

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...