"Man Utd" pirmajame kėlinyje subombardavo "Leicester" vartus ir nutraukė pralaimėjimų seriją (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje startavo 6-asis turas.

Pirmoji dvikova įvyko "Old Trafford" stadione, kuriame susigrūmė du pralaimėjimus iš eilės patyręs "Manchester United" prieš "Leicester City". Be Wayne'o Rooney rungtynes pradėję "raudonieji velniai" šį kartą neklydo - Anglijos čempionus subombardavo dar pirmajame kėlinyje ir šventė pergalę rezultatu 4-1.

Nuo pat pirmų susitikimo minučių Jose Mourinho auklėtiniai ėmėsi iniciatyvos ir spaudė varžovus. Per pirmąsias 10 minučių rimtesnių progų nebuvo sukurta, tačiau "Leicester" neturėjo jokių galimybių ilgiau užsibūti su kamuoliu.

22-ąją minutę Chrisas Smallingas nudžiugino "raudonųjų velnių" sirgalius, kai galva pasižymėjo po Daley Blindo pakelto kampinio. Nepraėjus nei trims minutėms pranašumą iki dviejų įvarčių galėjo padidinti jaunasis Marcusas Rashfordas, tačiau anglui nepavyko tinkamai išnaudoti Zlatano Ibrahimovičiaus atlikto perdavimo.

27-ąją minutę prie "lapių" vartų buvo sukurta dar viena pavojinga proga. Paulis Pogba puikiai perkėlė kamuolį per "Leicester" žaidėjus, o laiku išbėgęs Z. Ibrahimovičius smūgiavo visai šalia skersinio.

Vis dėlto 37-ąją minutę "Man Utd" pasiekė ir antrąjį savo įvartį, kai po Pogba bei Lingardo kombinacijos puikų įvartį į "Leicester" vartus pelnė Juanas Mata.

Užsivedę šeimininkai sustoti ties dvejais įvarčiais neketino ir 40-ąją minutę prasidėjo varžovų triuškinimas. M. Rashfordas pasižymėjo po gudriai įžaisto kampinio, o vos po dviejų minučių galiausiai savo pirmąjį įvartį "Man Utd" gretose pasiekė ir visą susitikimą žibėjęs Paulis Pogba.

Antrajame kėlinyje Claudio Ranieri nusprendė žaisti be pagrindinių dviejų savo komandos žvaigždžių - Riyado Mahrezo bei Jamie Vardy. Keitimai gyvumo į "lapių" žaidimą įnešė, o jau 59-ąją minutę fantastišką paguodos įvartį pelnė Demarai Gray'us.

Paguodos įvartį pasiekęs "Leicester" dar turėjo gerų progų pelnyti ir antrąjį, tačiau "Man Utd" rungtyniavo per daug stabiliai. Per likusį laiką savo progų turėjo ir "Man Utd", tačiau daugiau įvarčių "Old Trafford" stadionas neišvydo ir galutinis rezultatas liko 4-1.

Dviejų pralaimėjimų seriją iš eilės "Premier" lygoje nutraukęs Mančesterio klubas su 12 taškų bent laikinam pakilo į trečiąją poziciją, o "Leicester" su 7 taškais tenkinasi vos 12-a vieta.

Rezultatas:

"Man Utd" 4 - 1 "Leicester"
22' [1 - 0] C. Smalling
37' [2 - 0] J. Mata
40' [3 - 0] M. Rashford
42' [4 - 0] P. Pogba
59' [4 - 1] D. Gray

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man Utd": De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Blind, Pogba, Herrera, Rashford, Mata, Lingard, Ibrahimovič.

Atsarginiai: Romero, Rojo, Fosu-Mensah, Carrick, Fellaini, Young, Rooney.

"Leicester": Zieler, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton, Slimani, Vardy.

Atsarginiai: Hernández, King, Hamer, Schlupp, Okazaki, Gray, Ulloa.