"Man Utd" tęsia pergalių žygį, "Newcastle" sutriuškino beviltišką "West Ham" (VIDEO)

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dar penkerios 3-ojo turo rungtynės.

"Newcastle United" namuose priėmė "West Ham" vienuolikę. "Šarkos" galiausiai pasiekė pirmąją pergalę po sugrįžimo į "Premier" lygą - "plaktukus" sutriuškino rezultatu 3-0.

36-ąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Joselu, o pranašumą 72-ąją minutę smūgiu galva užtvirtino Claranas Clarkas. Varžovo triuškinimas buvo pradėtas ir užbaigtas 87-ąją minutę, pasižymėjus Aleksandrui Mitrovičiui.

"Newcastle" įsavo sąskaitą įsirašė pirmuosius tris taškus, o "West Ham" klubui tai buvo trečiasis pralaimėjimas iš eilės. "Plaktukai" tęsia beviltišką sezono pradžią - jau yra praleidę net 10 įvarčių.

Kitose rungtynėse taip pat pirmąja pergale džiaugėsi "Swansea", rezultatu 2-0 nugalėjusi "Crystal Palace". Į pergalę "gulbes" atvedė Tammy Abrahamas ir Jordanas Ayewas.

Dar kitoje dvikovoje "Watford" dešimtyje atsilaikė prieš "Brighton", o "Huddersfield" pirmą kartą šiame sezone nesidžiaugė pergale - išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis su "Southampton".

Paskutinėse vakaro rungtynės "Manchester United" namuose priėmė "Leicester City". Pergalingas Jose Mourinho auklėtinių žygis tęsiasi - pasiekta trečioji pergalė iš eilės.

Pirmajame kėlinyje aikštėje virė atkakli kova, kurioje nei vieni, nei kiti nebuvo pranašesni. Antrajame kėlinyje vaizdas buvo gerokai kitoks - "raudonieji velniai" pasiekė užtikrintą pergalę.

52-ąją minutę Romelu Lukaku nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio, tačiau Marcusas Rasfordas 70-ąją minutę po kampinio išvedė šeimininkus į priekį.

J. Mourinho keitimai ir toliau davė vaisių - po tikslaus Jesse Lingardo perdavimo Marouane'as Fellaini keliu pasiekė antrąjį šių rungtynių įvartį.

"Man Utd" su 9 taškais tapo vienvaldžiu "Premier" lygos lyderiu. "West Brom" rytoj turės galimybę vėl pavyti Mančesterio ekipą.

Rezultatai:

"Newcastle" 3 - 0 "West Ham"
36' [1 - 0] Joselu
72' [2 - 0] C. Clark
87' [3 - 0] A. Mitrovič

"Crystal Palace" 0 - 2 "Swansea"
44' [0 - 1] T. Abraham
48' [0 - 2] J. Ayew

 

"Huddersfield" 0 - 0 "Southampton"

"Watford" 0 - 0 "Brighton"
24' M. Britos ("Watford") pašalintas iš aikštės

 

"Man Utd" 2 - 0 "Leicester"
70' [1 - 0] M. Rashford
82' [2 - 0] M. Fellaini
52' R. Lukaku ("Man Utd") nerealizavo 11 m. baudinio

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10549010" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: