"Manchester United" palaužė "Real" futbolininkus (VIDEO)

Šiąnakt JAV vyko dar vienas draugiško Tarptautinės čempionų lygos turnyro mačas, kuriame susitiko "Manchester United" bei Madrido "Real".

UEFA Čempionų lygos laimėtojus "raudonieji velniai" į nokdauną pasiuntė jau pirmojo kėlinio pabaigoje, kuomet puikiai varžovus suklaidinęs Anthony Martialis atliko perdavimą Jesse Lingardui, kuriam teliko įmušti į praktiškai tuščius vartus.

Įdomu, jog prancūzas pastaruoju metu siejamas bent jau su trumpalaikiu išvykimu iš "Man United", tačiau savo vertę ėmė įrodinėti jau savo pirmosiose rungtynėse startinėje sudėtyje.

Tiesa, persvara anglai džiaugėsi neilgai, nes antrojo kėlinio viduryje po naujoko Victoro Lindelofo pražangos 11 metrų baudinį galėjo realizuoti Casemiro.

Pagrindinis laikas galiausiai baigėsi lygiosiomis 1-1, tačiau vėliau sekusi 11 metrų baudinių serija buvo neįtikėtina.

Abi komandos sugebėjo pasižymėti tik iš trečio karto, o vartininko nuginkluoti nesugebėjo ir Martialis. Pirmuosius tikslius smūgius atliko Luismi Quezada bei Henrikhas Mkhitaryanas.

Po to vėl pramušė gynėjai Theo Hernandezas ir Victoras Lindelofas, bet Casemiro klaida galiausiai pasinaudojo pergalę savo ekipai išplėšęs Daley Blindas.

Rezultatas:

"Real" 1 - 1 "Manchester United" (po 11 metrų baudinių)
[0-1] 45' Jesse Lingard
[1-1] 69' Casemiro (iš 11 metrų baudinio)