"Marca": Z. Zidane'as yra apsisprendęs po sezono palikti "Real"

Pagrindinis Ispanijos sostinės dienraštis "Marca" skelbia, kad Zinedine'as Zidane'as nėra pasirengęs ilgai tęsti darbo Madrido "Real" klube.

Įspūdingai savo trenerio karjerą "Real" klube pradėjęs Z. Zidane'as šį sezoną yra susidūręs su sunkumais, kurių iki pat šiol nebuvo patyręs. "Baltųjų" komanda demonstruoja itin prastą žaidimą, o Ispanijos pirmenybėse nuo "Barcelona" komandos jau atsiliekama net 19 taškų skirtumu.

"Marca" teigia, kad "Real" vadovybė jau žino, kad strategas iš Prancūzijos greičiausiai po sezono pasitrauks iš vyriausiojo trenerio pareigų. Z. Zidane'as jaučia didelį spaudimą iš žiniasklaidos ir klubo, todėl yra įsitikinęs, kad jam reikia permainų ir palikti Ispaniją.

Taip pat pabrėžiama, kad Z. Zidane'o nespaudžia Florentino Perezas, priešingai - jam yra suteikęs visišką laisvę. F. Perezas nepriklausomai nuo pasiektų rezultatų leistų tęsti darbą jam, tačiau pats prancūzas tam nebėra nusiteikęs.

To pačio šaltinio teigimu, Z. Zidane'as yra nusitaikęs į dar vieną įspūdingą darbo vietą - Paryžiaus "Saint-Germain" klubą. Prancūzas nori sugrįžti į tėvynę, o Unai Emery ateitis šioje komandoje yra miglota.

Savo ruožtu "Real" jau seniai žino kandidatus, kurie Z. Zidane'o išvykimo atveju galėtų perimti komandos vairą. Pagrindinis kandidatas yra "Tottenham" pergalių kalvis Mauricio Pochettino, tačiau neatmetama ir Vokietijos rinktinės stratego Joachimo Lowo kandidatūra, kuris įvairių šaltinių teigimu yra šios komandos gerbėjas ir seniai norintis save išbandyti klubiniame lygyje.