Marcelo gali praleisti rungtynes su "Roma"

Vienas pagrindinių Madrido "Real" komandos žaidėjų Marcelo rungtynėse su "Granada" patyrė peties traumą ir kurį laiką bus priverstas nežaisti, praneša "COPE".

27-erių metų futbolininkas paskutinėmis mačo minutėmis susidūrė su varžovu ir nesėkmingai nusileido ant peties. Šiandien Madrido medicinos štabas atliks išsamesnius tyrimus, tačiau neabejojama, kad "Real" kurį laiką turės verstis be pagrindinio kairiojo krašto gynėjo.

Pasak jau minėto šaltinio, "Real" turės UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį prieš "Roma" pradėti be brazilo. Tai reškia, kad Marcelo negalės žaisti ir artimiausiame susitikime prieš Bilbao "Athletic", taip pat išlieka abejonių ir dėl kitų vasarį įvyksiančių "Primera" rungtynių.

Marcelo šį sezoną yra nepakeičiamas "Real" gretose. Ispanijoje gynėjas jau spėjo sužaisti 20 rungtynių, pelnyti du įvarčius ir atlikti du rezultatyvius perdavimus.

"Real" tikro kairiojo krašto gynėjo komandoje be Marcelo neturi, tačiau jį turėtų pakeisti abiejuose kraštuose galintys žaisti Danilo ir Nacho Fernandezas.

Čempionų lygos aštuntfinalį 2014 metų čempionai pradės vasario 17-ąją dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...