M.Ballackas: M.Ozilui nevertėjo persikelti į "Arsenal"

Vokietijos futbolo legenda Michaelis Ballackas nesupranta, kas pastaruoju metu darosi su Londono "Arsenal" saugu Mesutu Ozilu.

Jau nuo pat 2014 metų pasaulio čempionato M.Ozilas susilaukia kritikos dėl savo suprastėjusio žaidimo. Buvęs Londono "Chelsea" saugas mano, kad Mesutui nevertėjo palikti Madrido "Real" klubo.

"Nežinau, kas atsitiko su juo", - "Sky Sports" žurnalistų kalbintis sakė M.Ballackas. - Kažkas nesuvokiamo, nes jo mąstysena aikštėje taip pat krito žemyn, kūno kalba irgi nepagerėjo, net po pasaulio čempionato aukso".

"Neįsivaizduoju, kas galėjo atsitikti per pastaruosius metus, kai jis persikėlė iš "Real" į "Arsenal". Toks žaidėjas kaip Ozilas privalo likti "Real" ekipoje kuo ilgiau. Galbūt jis Madride turėjo asmeninių problemų, bet ten jam sekėsi puikiai ir jis turėjo prisitaikyti prie klubo sąlygų.

"Jei klube pasitaiko keletas pakilimų ir nuosmukių, su tuo privaloma susidoroti. "Arsenal" komandoje jis susilaukia daug kritikos, tačiau jis privalo pasitaisyti", - pridūrė M.Ballackas.