M.Barreto: mus triuškinusi "Sūduva" vienu metu atsipalaidavo

Kauno „Stumbras“ patyrė triuškinamą pralaimėjimą 29-ajame „SMScredit.lt A lygos“ ture, neturėdamas vilčių prieš pakiliai žaidusią Marijampolės „Sūduvą“.

Treneris Mariano Barreto nuogąstavo dėl kai kurių futbolininkų žaidimo. Jo teigimu, taip žaisti čempionate – negalima.

„Atvykome čia po pergalės išvykoje. Jautėme, kad nežaidėme taip, kaip galime ir nepadarėme to, ką žinojome. Esame labai nusivylę. Šiandien kai kuriems žaidėjams buvo labai keista diena, nes nebuvo normalu, ką jie žino. Reikia pasveikinti „Sūduvą“ – jie žaidė gerai.

Mes nesukūrėme jokio pavojaus pirmame kėlinyje. Antrame – bandėme žaisti geriau, atlikome keitimų. Žinoma, esant rezultatui 0:4, „Sūduva“ truputį atsipalaidavo, bet tai buvo rungtynės, iš kurių galima pasimokyti ir nepamiršti, jog žaidėjai, kurie nori žaisti čempionate, negali taip pasirodyti.

Kitos rungtynės labai svarbios – jos bus su „Lietava“. Bus sunkaus darbo iki šeštadienio. Noriu tikėti, kad tai buvo bloga diena mums“, – kalbėjo strategas.

Specialistas iš Portugalijos pagyrė komandoje debiutavusį Donatą Koniką, kuris buvo vienintelio įvarčio autorius: „Svarbu žinoti, kad jam vos 18 metų. Jis žaidė gerai 45 minutes. Jis su mumis 2–3 savaites ir bus vienas iš gerų žaidėjų kitame sezone, tad, manau, jis laimingas.“