M.Barreto: "Žinojome, kad "Sūduva" yra stipriausia komanda Lietuvoje"

Po pralaimėtų LFF Supertaurės rungtynių „Stumbro“ treneris Mariano Barreto teigė, kad tai komanda priims, kaip naudingą patirtį ir leis labiau užsigrūdinti ateinančio sezono A lygos kovoms:

„Tai buvo geras sapnas mums, bet dabar turime grįžti į realybę. Kartais reikia pralaimėti, kad mokytumėmės. Reikia pasveikinti „Sūduvą“. Jie pasinaudojo mūsų pirmosiomis klaidos, kai rungtynės dar buvo apylygės. Trečiasis įvartis pražudė mūsų viltis ir vėliau jau laukėme mačo pabaigos“.

„Žinojome, kad jie yra stipriausia komanda Lietuvoje. Jie turi daug patirties ir kokybės. Taigi mokysimės iš tikrų pamokų, ko nepadarėme gerai, jog gerai pasirodytume šiais metais.“

Anot portugalų specialisto, pralaimėjimo priežasčių galima ieškoti įvairiuose aspektuose: „Mums reikėjo tik dirbti. Turėjome problemų dėl traumuotų žaidėjų pastarosiomis dienomis.

Kai pralaimime 0:3, norėjau suteikti progą kai kuriems žaidėjams, kuriems žaidimas Supertaurėje turėtų būti kaip paskatinimas ir įkvėpimas bei svarbių rungtynių patirtis. Dabar mums laikas judėti į priekį ir laukti sezono“.